Elini makineye kaptıran stajyer öğrencinin kolu kurtarılamadı

Antalya Kemer Maxim Resort Hotel’de staj yapan Tekirdağ Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Gelir (16) kıyma makinesinde sarımsak çekilmesini isteyen ustasının isteğini yaparken, elini makinenin hareketli par

Tekirdağ 21.06.2012 22:31:00 0
Elini makineye kaptıran stajyer öğrencinin kolu kurtarılamadı

 Çerkezköy Haber - Antalya Kemer Maxim Resort Hotel’de staj yapan Tekirdağ Turizm Otelcilik Meslek Lisesi öğrencisi Ömer Gelir (16) kıyma makinesinde sarımsak çekilmesini isteyen ustasının isteğini yaparken, elini makinenin hareketli parçalarına kaptırdı.

KOLU KURTARILAMADI
Edinilen bilgiye göre, makinede sıkışan malzemeyi kurtarmak isteyen Ömer Gelir elini makinenin hareketli parçalarına kaptırdı. Bileğine kadar makinenin içerisine kaptıran öğrenci can acısıyla bağırmaya başlayınca olay yerine gelenler önce makineyi durdurarak, olay yerine otel yetkilileri ve sağlık ekiplerini çağırarak müdahale ettiler. Ancak yapılan müdahale esnasında makineye giren kolun çıkarılmasının mümkün olmadığı anlaşılınca önce makine ile birlikte Kemer’de bir özel hastaneye ardından da Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ameliyat ile bileğinin 4 parmak üzerinden kolu kesilerek makineden çıkarıldı.
SORUMLULARIN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ
Daha sonra ameliyata alınan yaralı öğrenci 11 gün hastanede kalarak taburcu edildi.Malkara Hemit köyündeki evine gelen Ömer Gelir, staj için gittiğinde halen sigortalı gözükmediğini daha sonra sigortasının yapıldığını, hastaneden çıkış için de babasının SGK kartını kullanarak taburcu olduğunu dile getirdi. Mağduriyetini dile getiren öğrenci, sorumluların ve ihmali görünenlerin cezalandırılmasını istedi.
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10