Change operasyonunda 3 tutuklama

Çaldıkları kamyonları parçalara ayırarak sattıkları iddia edilen şebeke Çerkezköy polisi tarafından çökertildi. Çerkezköy ve Kapaklı’da Taş Kasap’a ait 2 kamyonu çaldığı iddi

Çerkezköy 22.06.2012 22:39:00 0
Change operasyonunda 3 tutuklama
Çerkezköy Haber – Çaldıkları kamyonları parçalara ayırarak sattıkları iddia edilen şebeke Çerkezköy polisi tarafından çökertildi. Çerkezköy ve Kapaklı’da Taş Kasap’a ait 2 kamyonu çaldığı iddia edilen 3 kişiyi Çorlu’da yakalayan polis ekipleri, soruşturmayı genişletti.
2 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI
Emniyette M.D. (18), A.K.(41) ve A.F.Ö.’nün (41)alınan ifadelerinin ardından soruşturmayı genişleten Çerkezköy polisi, çalınan araçların parçalandığı iddia edilen Karaağaç’taki işyerinin sahibi A.A. ve dükkanda çalışan B.Y.’yi de gözaltına aldı. Şahıslar emniyetteki ifadelerinin ardından dün öğlen saatlerinde adliyeye çıkarıldı. Şüpheliler, savcılıktaki ifadelerinin ardından tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
CEZAEVİNE GÖNDERİLDİLER
Şebeke üyeleri tarafından çalındığı İstanbul ve Çerkezköy’de çalışan toplam 4 kamyondan birinin Karaağaç’ta, diğerinin Çorlu’da parçalandığı iddia edilirken, iki aracın ise Karaağaç ve Çorlu’da parçalanmadan ele geçirildiği öğrenildi. Mahkemeye sevk edilen M.D. tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne, A.K. ve A.F.Ö. de Çerkezköy Cezaevi’ne gönderilirken, A.A. ve B.Y. da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Haber / Şaban KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10