Fenerbahçeli Selçuk sarı lacivert yatı Şarköy’e geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve Milli Takım’ın iki önemli futbolcusu Selçuk Şahin ile Bekir İrtegün Falcon (Şahin) adlı yatla Şarköy’ün Balıkçı Limanı'na geldi.

Şarköy 24.06.2012 22:36:00 0
Fenerbahçeli Selçuk sarı lacivert yatı Şarköy’e geldi

Çerkezköy Haber - Fenerbahçe Spor Kulübü'nün ve Milli Takım’ın iki önemli futbolcusu Selçuk Şahin ile Bekir İrtegün Falcon (Şahin) adlı yatla Şarköy’ün Balıkçı Limanı'na geldi.

 

HEP BİR YATIM OLSUN İSTEDİM

 

Bursa, Gemlik'te 1 milyon 800 bin TL'ye mal olan ve 10 ayda tamamlanan, Selçuk Şahin'in soyadını verdiği sarı lacivert renklerdeki yatla Şarköy'e gelen Selçuk Şahin "Bir yatım olsun hayalim vardı. Onu gerçekleştirdim. Marmara Denizi'nden Ege sularına açılacağız. Şarköy'e mazot ikmali için geldik. Buradan, İzmir, Çeşme'ye doğru yol alıyoruz. Fenerbahçe ile sözleşmemi daha önce uzattığım için kafamız rahat. 3 Temmuz'da sezon açılışı var. O tarihe kadar yeni aldığım teknemle Ege kıyılarını dolaşacağız, oradan da Akdeniz'e inmeyi düşünüyoruz" dedi.

 

ÇEŞME’YE DEMİR ALDILAR

 

Geçtiğimiz günlerde, Fenerbahçe ile olan sözleşmesini yenileyen Bekir İrtegün "Dört arkadaş Çeşme'ye gidiyoruz. Yeni anlaşma yaptım, kafam rahat. Sezon açılışına kadar tatil yapıp bir yılın yorgunluğunu üzerimizden atacağız" dedi. Yata Şarköy Su Ürünleri Kooperatifi Bülent Besli tarafından mazot ikmali yapıldı. Bir saat kadar liman çevresinde gezen futbolcular, taraftarlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdiler. Daha sonra Çeşme'ye gitmek üzere demir aldılar.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10