PERYÖN’den “Stres ve Zaman Yönetimi” eğitimi

Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN) Trakya Şubesi’nde düzenlenen eğitimde Stres ve Zaman Yönetimi masaya yatırıldı.

Çerkezköy 24.06.2012 23:41:00 0
PERYÖN’den “Stres ve Zaman Yönetimi” eğitimi

Çerkezköy Haber - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği (PERYÖN ) Trakya Şubesi önceki gün PERYÖN Trakya Eğitim Salonu’nda “Stres ve Zaman Yönetimi” konulu bir eğitim programı düzenledi.

 

STRESİN BİYOLOJİK VE FİZİKSEL YÖNLERİ ELE ALINDI

 

Kurulduğu günden bu yana, özellikle yeni yönetimle birlikte hemen her gün farklı bir etkinlikle insanların karşısına çıkan PERYÖN Trakya Şubesi’nde eğitim programları hızla devam ediyor. Son olarak butik eğitim programları çerçevesinde organize edilen ve Eğitmen Reyhan Alper Şen’in bilgi, tecrübe ve deneyimlerini katılımcılarla paylaştığı program, önceki gün 09:00-16:00 saatleri arasında yapıldı. Stresin biyolojik, psikolojik ve fiziksel yönlerine ayrıntıları ile değinildiği eğitimde katılımcılar bilmedikleri ve farklı bildikleri birçok konuyu uzmanından öğrenme şansı buldular.

 

NEFES VE VÜCUT EGZERSİZLERİ İLE BAŞLADI

 

Nefes ve Vücut egzersizleri ile başlayan ve stresi kontrol etme tekniklerinin uygulanması ile son bulan eğitimin ardından Reyhan Alper Şen eğitim değerlendirmesini sözlü olarak gerçekleştirdi ve konu ile ilgili katılımcıların yorumlarını aldı. Eğitime katılanların birbirlerine sertifikalarını takdim etmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekildi.

 

İNSAN YÖNETİMİ KONGRESİ 13 EKİM’DE

 

PERYÖN Trakya Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, periyodik eğitimlerin devam edeceğini, 13 Ekim 2012’de çok güzel ve verimli bir insan yönetimi kongresi gerçekleştireceklerini belirtti. Özber Çetin, kongrede konuşmacılar arasında Şahinler Holding Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, Yazar İdil Türkmenoğlu, Sanatçı Selçuk Ural, birçok Hukukçu ve de Milletvekilinin de yer alacağını ifade etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10