Arı kaza yaptırdı; 3 yaralı

Çorlu’da Gülşah Eroğlu, otomobili ile pikniğe giderken aracın içine arı girdi. Arının girdiğini gören ve panik yapan sürücü direksiyon hâkimiyetini kaybederek yol ortasındaki kaldırıma çar

Çorlu 25.06.2012 19:12:00 0
Arı kaza yaptırdı; 3 yaralı

Çerkezköy Haber - Çorlu’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.

 

3 KİŞİ YARALANDI

 

Edinilen bilgiye göre kaza, Hava Alanı yolu üzerinde meydana geldi. Gülşah Eroğlu ailesi ile birlikte 59 ZA 882 plakalı otomobili ile pikniğe gitmek üzere yola çıktı. Hava alanı yolu üzerine geldiğinde ise otomobilin camından içeriye arı girdi. Arıyı gören sürücü Eroğlu panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Önce yol ortasındaki kaldırıma çarpan otomobil daha sonra takla attı. Kazada otomobilde bulunan sürücü Gülşah Eroğlu, Ömer Eroğlu, İsa Saraç yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza nedeniyle kapanan hava alanı yolu otomobilin çekilmesiyle yeniden araç trafiğine açıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10