AK Partililer piknikte buluştu

AK Parti Kızılpınar Belde Yönetimi, geçtiğimiz gün düzenlediği piknik organizasyonuyla, ilçe ve belde teşkilatı yönetimlerini bir araya getirdi.

Çerkezköy 25.06.2012 19:19:00 0
AK Partililer piknikte buluştu

Çerkezköy Haber – Ak Partililer, Kızılpınar Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen piknikte bir araya geldi. Kızılpınar Beldesi Kocameşe Piknik Alanı’nda gerçekleşen piknikte ilk olarak çocuklara ikramda bulunuldu.

 

KAYNAŞMA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

 

Önceki gün saat 13.00’da başlayan ve 19.00’da sona eren piknik organizasyonu, Kızılpınar Beldesi Kocameşe Piknik Alanı’nda gerçekleştirildi. Etkinliğe AK Parti İlçe ve Belde yönetimleri aileleri ile birlikte katıldı. AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, düzenlenen piknik organizasyonu ile partililerin ve ailelerinin kaynaşmasını, ilçe ve belde teşkilatları arasındaki bağın daha da güçlenmesini amaçladıklarını söyledi. Etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Kamil Yiğit, bu tür etkinliklerin devamlılığının sağlanması gerektiğini ifade etti ve desteklerinden dolayı Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz’a da teşekkür etti.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Kocameşe Piknik Alanı’nda gerçekleştirilen Pikniğe Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyesi Sait Yazı, Kızılpınar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Günay, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti Kapaklı Belde Başkanı Ali Osman Orhan, AK Parti Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Ak Parti İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, AK Parti Kapaklı, Kızılpınar Belde Teşkilatı Yönetim Kurulu üyeleri, meclis üyeleri ve aileleri katıldı. 

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10