MHP’liler terörü lanetledi

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yazılı bir açıklama yaparak 19 Haziran’da 8 Mehmetçiğimizin şehit edildiği 16 askerimizin yaralandığı hain saldırıyı kınadı. MHP’den yapılan yaz

Çerkezköy 25.06.2012 20:39:00 0
MHP’liler terörü lanetledi

Çerkezköy Haber - MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı yazılı bir açıklama yaparak 19 Haziran’da 8 Mehmetçiğimizin şehit edildiği 16 askerimizin yaralandığı hain saldırıyı kınadı. MHP’den yapılan yazılı açıklamada “Acımız çok derin, hüznümüz kelimelerle anlatılamayacak kadar büyüktür ama, bizler boynumuzu asla bükmüyoruz, bükmeyeceğiz ve hainleri de sevindirmeyeceğiz. Şu açıkça bilinmelidir ki; bu insan müsveddeleri asla kazanamayacaklar, kendi inlerinde eriyip yok olacaklar ve kendi kanlarında boğulacaklardır. Bizlere bu acıyı yaşatanlar, bilsinler ki bunun bedelini çok ağır biçimde ödeyeceklerdir. Şunu tekrar ediyoruz: ‘’Türk milleti, kendisine kefen biçenleri asla cezasız bırakmamıştır’’ denildi.

 

“ONLAR KAHRAMANDI, CESURDU”

 

“Bu dünyadaki cennetimiz olan kutsal vatan topraklarımızın bölünmez bütünlüğü uğruna ölümü göze alıp şanlı tarih yazan, şahadet mertebesine ulaşan aziz şehitlerimiz yüce Türk milletinin her ferdi gibi, tehditler karşısında şehit olmayı her zaman bir onur ve gurur kaynağı olarak görmüştür. Aziz şehitlerimiz bizim için Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına yönelik her türlü tehdide karşı, sarsılmaz inancımız olacak ve ebedi kaynak teşkil edecektir” diyen ilçe teşkilatı üyeleri, “Binlerce yıldır bizim olan, kanımızla suladığımız bu topraklara nice göz dikenler oldu. Dört bir yandan, dönemin en son teknolojisi ile üzerimize saldırdılar. Yıllarca savaşarak yorgun düşen bu millet, iman gücüyle, cesur askerleriyle, bağrından çıkan Mustafa Kemal ve aziz silah arkadaşlarıyla, kötü gidişi durdurup, önlediler. Göğüslerini siper ederek bu cennet vatanı korumasını bildiler. Terörle mücadelede pek çok erimizi, astsubayımızı, subayımızı, generalimizi, polisimizi, diplomatımızı ve öğretmenimizi şehit verdik. Onlar kahramandı, cesurdu. Onlar gerektiği için canlarını büyük Türk Milleti için verdiler” ifadelerine yer verdi. 

 

“HERKES SORUMLULUĞUNU YERİNE GETİRMELİ”

 

Ülkeyi bölmek, parçalamak isteyen, huzuruna göz diken hainlerin hangi maskeyi takarsa taksın artık hainliğini gizleyemediğini ifade eden MHP’liler “Şehitlerin kutsal emaneti olan Türk Vatanı ilelebet hür kalacaktır. Biz MHP teşkilatı olarak defalarca bu açılım aldatmacasının “sözde kürt sorunu’na’’ yönelik olmayıp aksine pkk ve bdp sorunu olduğunu ve hiç kimsenin bölücü terör örgütünün savunduğu fikirleri barış ve kardeşlik adı altında milletimize hazmettirmeye ve yutturmaya çalışmamasını, kimseninde şehit Mehmetçik ile teröristi aynı kefeye koymamasını tavsiye etmiştik. Maalesef bugün gelinen nokta bizi bir kez daha haklı çıkartmıştır” dedi. MHP’liler, bu konuda artık herkesin sorumluluğunun yerine getirmesi gerektiğini vurguladı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10