Kaza yaptı, yardım isterken hayatını kaybetti

Bulgaristan’dan İstanbul’a seyir halinde olan Burak Sülüşoğlu yönetimindeki otomobili Saray Gişeler mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yol ortasındaki refüje çarptÄ?

Saray 26.06.2012 19:06:00 0
Kaza yaptı, yardım isterken hayatını kaybetti

Çerkezköy Haber - Tem Otoyolu Saray Gişeler Mevkii’nde dün sabah saat 06.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti.

 

YARDIM İSTERKEN HAYATINI KAYBETTİ

 

Edinilen bilgiye göre, Bulgaristan’dan İstanbul’a seyir halinde olan Burak Sülüşoğlu yönetimindeki otomobili Saray Gişeler mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle yol ortasındaki refüje çarptı. Kazanın ardından araçta bulunan kız arkadaşının yaralandığını gören Burak Sülüşoğlu, yoldan geçen araçlardan yardım istemek için yola çıktı. Sülüşoğlu, yardım istediği esnada sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu olay yerinde hayatını kaybetti.

 

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

 

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Burak Sülüşoğlu’nun hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sülüşoğlu’nun cesedi otopsi yapılmak üzere Saray Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralı olan Nercan Mercan da 112 sağlık ekipleri tarafından Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan Nercan Mercan durumu iyi olduğu belirtildi. Olayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

 

Haber / Cihangir ARIK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10