Çerkezköyspor’a Beşiktaş markalı teknik direktör

Bölgesel Amatör Küme temsilcilerimizden Çerkezköyspor’da Teknik Direktör arayışları tüm hızıyla sürüyor. Çerkezköyspor’da teknik direktör adayları arasında son olarak ön plana ç?

Çerkezköy 27.06.2012 16:11:00 0
Çerkezköyspor’a Beşiktaş markalı teknik direktör

Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor teknik direktör Hüsamettin Balcı ile görüşme yaptı.

 

HOCA ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

 

Geçtiğimiz sezon Karagümrükspor yenilgisinin ardından istifa eden Selami Tarhan’ın ardından sezonu Ergun Uncuoğullarından ile tamamlayan Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor yeni sezon öncesi hoca arayışlarını tam gaz sürdürüyor. Yeni sezona üçüncü lig hedefi ile başlayacak olan Çerkezköyspor’un gündemine gelen son hoca adayı ise geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta temsilcimiz ile aynı grupta yer alan Yeniköyspor’un teknik direktörü Hüsamettin Balcı oldu. Tecrübeli teknik adamla sıcak temas halinde bulunan Çerkezköyspor yönetiminin karar verme aşamasında olduğu öğrenildi.

 

HÜSAMETTİN BALCI KİMDİR?

 

Hüsamettin Balcı, Beşiktaş alt yapısından yetişmiş bir futbolcu olarak Türk futbolunun içine girdi. İlk profesyonellik tecrübesini Bursa’nın şirin ilçesi Karacabey’de yaşadı. Daha sonra sırasıyla Nazillispor, Vanspor, Beykozspor, Bartınspor, Kasımpaşaspor, Nişantaşıspor, Edirnespor, Lüleburgazspor, Kozluspor ve Çaycumaspor takımlarında devam ettirdi. Futbolculuk yaşantısı tamamen profesyonel düzeyde olan Hüsamettin Balcı, Antrenörlük hayatına da Beşiktaş alt yapısında alt yapı denince akla ilk gelen isim olan Serpil Hamdi Tüzün’ün üç sezon yardımcılığını yaptı.  Hüsamettin Balcı, daha sonra yine profesyonel liglerin başarılı teknik adamı Mehmet Şansal’ın  bir sezon Sarıyerspor, bir sezon Tarsus İdmanyurdu ve üç sezonda Gaziosmanpaşa takımlarında yardımcılığını üstlendi.İki sezondur Yeniköy takımını Bölgesel Amatör Ligde çalıştıran Hüsamettin Balcı, Çayırbaşı stadyumunda en fazla maç kaybetmeyen teknik adam olarak ta tarihe geçti. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10