Karaağaç Gençlikspor ligi 6 puanla bitirdi

Karaağaç Gençlikspor, Tekirdağ 2. Amatör Küme B Grubu’nu 6 puanla sekizinci sırada tamamladı. 18 haftalık maratonda 2 karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Karaağaç Gençlikspor attığı 20 gole ka

Çerkezköy 27.06.2012 16:11:00 0
Karaağaç Gençlikspor ligi 6 puanla bitirdi

Çerkezköy Haber - Tekirdağ 2. Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren Karaağaç Gençlikspor sezonu 6 puanda tamamladı.

 

İLK KARŞILAŞMASINDA BERABERE KALDI

 

Temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor, Sultanköy Belediyespor, Yıldız Gençlikspor, Çukuryurtspor, Yeniçiftlik Belediyespor, Aşağısevindiklispor, Barbarosspor, Küçük Yoncalıspor ve Paşaalanspor’un yer aldığı grupta mücadele etti. Sezona Ligi üst sıralarda bitirme hedefi ile başlayan Karaağaç Gençlikspor sezonun ilk hafta karşılaşmasında Saray temsilcisi Küçük Yoncalıspor ile karşı karşıya geldi. Saray Sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele veren Karaağaç Gençlikspor rakibine ilk yarıda üstünlük kursa da maçın son dakikalarında yediği golle Küçük Yoncalıspor ile 1-1 berabere kalarak sezona normal bir şekilde başlangıç yaptı.

 

PAŞAALANSPOR’DAN SONRA AŞAĞISEVİNDİKLİ’YE BOYUN EĞDİK

 

Lig’in ilk karşılaşmasında evinde Küçük Yoncalıspor ile berabere kalan Karaağaç Gençlikspor sezonun ikinci hafta karşılaşmasında Paşaalanspor’a konuk oldu. Ahmet Taner Kışlalı Sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında etkili bir oyun gösteren temsilcimiz karşılaşmadan 4-0’lık farklı bir galibiyet ile ayrılmıştı. Karaağaç Gençlikspor sezonun üçüncü hafta karşılaşmasında Aşağısevindiklispor’a konuk oldu. Muratlı Sahasında oynanan karşılaşmada rakibi karşısında üç puan mücadelesi veren Karaağaç Gençlikspor, Aşağısevindiklispor’un arka arkaya gelen üç golüne engel olamadı. Karşılaşmanın son dakikalarında gol yollarında etkili olmak isteyen ancak istediğini başaramayan Karaağaç Gençlikspor uzatma dakikalarında yakaladığı iki atakta da topun direkten dönmesinin ardından karşılaşma Aşağısevindiklispor’un 3-0’lık galibiyeti ile son buldu.

 

HAFTAYI PUANSIZ KAPATTI

 

Dördüncü hafta karşılaşmasında Yeniçiftlik Belediyespor’u ağırlayan Karaağaç Gençlikspor, rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele verdi. Karaağaç Sahası’nda oynanan karşılaşmada istediği oyunu bir türlü sahaya yansıtamayan Karaağaç Gençlikspor sahadan 1-1’lik beraberlikle ayrılarak ligte ki ikinci beraberliğini almış oldu. Karaağaç Gençlikspor ligin beşinci hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor deplasmanına çıktı. Saray Sahasında mücadele veren temsilcimiz, karşılaşmadan 4-2’lik skorla ayrılarak beşinci haftayı puansız kapattı.

 

7. HAFTADAN SONRA İŞLER SARPA SARDI

 

Geride kalan 5 haftada bir türlü istediği sonuçları alamayan Karaağaç Gençlikspor sezonun 6.haftayı bay geçti. Karaağaç Gençlikspor 7.hafta karşılaşmasında evinde Barbarosspor’u konuk etti. Karaağaç Sahasında oynanan mücadeleye etkili başlayan temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor, ilk yarıdaki etkili oyunuyla teknik heyetin yüzünü güldürdü. İlk yarıyı 1-0 önde kapatan Karaağaç Gençlikspor, ikinci yarıda rakibi Barbarosspor’un farklı bir oyun anlayışına dizilmesinin ardından oyunda bir anda dengeler değişti. İkinci yarıya fırtına gibi başlayan Barbarosspor, etkili ataklarıyla Karaağaç Gençlikspor defansını zorlamaya başladı. Dakikalar ilerledikçe gol bulma yolunda etkili olan Barbarosspor aradığı golleri 70. ve 83. dakikalarda buldu ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyet ile ayrılmasını bildi. Karaağaç Gençlikspor’da bu haftadan sonra işler yolunda gitmemeye başladı.

 

EZİCİ BİR MAĞLUBİYET ALDI

 

Karaağaç Gençlikspor ligin 8.haftasında Çorlu temsilcisi Yıldız Gençlikspor ile karşı karşıya geldi. Ahmet Taner Kışlalı Sahasında oynanan karşılaşmada etkili bir oyun sergileyen ev sahibi ekip Yıldız Gençlikspor karşılaşmadan 4-1’lik üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. Aldığı bu mağlubiyet ile teknik heyeti ve yönetimi zor durumda kalan Karaağaç Gençlikspor’da işler sarpa sarmaya devam etti. Bir sonraki hafta olan 9. hafta karşılaşmasında ligin güçlü ekibi Sultanköy Belediyespor ile karşılaşan temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor, evinde konuk ettiği Sultanköy Belediyespor’a farklı mağlup oldu. Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0’lık sonuçla mağlup kapatan Karaağaç Gençlikspor, ikinci yarıda güçlü ekibine dayanamadı ve kalesinde gördüğü ve art arda gelen gollerin ardından karşılaşmada durum bir anda 10-0 oldu. Son dakikalara gelindiğinde ise Karaağaç Gençlikspor, güçlü ekibi karşısında bulduğu bir gole karşılık bir gol daha yedi. Karaağaç Gençlikspor için kabus gibi geçen karşılaşmanın sonucu 11-1 sonuçlanınca Karaağaç Gençlikspor’da soğuk duş etkisi yarattı. Ligin 10. haftasına gelindiğinde ise temsilcimiz Karaağaç Gençlikspor evinde Küçükyoncalıspor’u konuk etti. Etkili oynadığı karşılaşmadan 2-2’lik beraberlikle ayrılan Karaağaç Gençlikspor, bir puana razı oldu.

 

İLK DEVRE KARNESİ

 

İlk devrenin son hafta karşılaşması olan 11. hafta karşılaşmasında evinde Paşaalanspor’u konuk eden Karaağaç Gençlikspor, oynadığı futbol ile ilk haftalarda ki kötü oyununu bir nebzede olsa unutturmak istedi, oynanan mücadelede rakibini 4-0’lık farklı bir galibiyet ile mağlup eden Karaağaç Gençlikspor, ilk devrenin son hafta karşılaşmasında teknik heyetin yüzünü birazda olsa gülümsetti. Karaağaç Gençlikspor’un ilk devre karnesine baktığımızda ise oynadığı 11 karşılaşmanın 2’sinden galibiyetle ayrılırken altı karşılaşmadan da mağlubiyetle ayrıldı. 11 karşılaşmada 3 kez sahadan beraberlikle ayrılan Karaağaç Gençlikspor attığı 18 gole karşılık kalesinde 30 gol gördü. Karaağaç Gençlikspor ilk devreyi 6 puanla 8.sırada tamamladı.

 

UNUTULMAYACAK BİR MAĞLUBİYET ALINDI

 

Ligin ilk devresini 6 puanla 8.sırada tamamlayan Karaağaç Gençlikspor ikinci devrenin ilk hafta karşılaşmasında yani 12. hafta karşılaşmasında Aşağısevindiklispor’u evinde konuk etti. Rakibi karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele veren Karaağaç Gençlikspor karşılaşmada 1-0 öne geçmesine rağmen rakibinin ataklarına dayanamadı ve karşılaşmadan 2-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. Aşağısevindiklispor ise 2-1’lik üstünlükle ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı. Karaağaç Gençlikspor 13.hafta karşılaşmasında Yeniçiftlik Belediyespor’a konuk oldu. Yeniçiftlik Sahasında oynanan karşılaşmada etkili olmak istese de istediğini beceremeyen ve rakibine farklı mağlup olan Karaağaç Gençlikspor, Yeniçiftlik Sahasından unutamayacağı bir mağlubiyet ile ayrıldı. 7-1’lik mağlubiyet ile ayrılan Karaağaç Gençlikspor’da işler düzeldi sanılırken bir anda her şey yine sarpa sardı.

 

MAĞLUBİYET SERİSİ DEVAM ETTİ

 

Karaağaç Gençlikspor saha ve taraftarı önünde Çukuryurtspor karşısında mutlak galibiyet parolası ile mücadele verdi. Rakibi karşısında etkili de oynamasına rağmen bir türlü golü bulamayan Karaağaç Gençlikspor karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarına gelindiğinde ise golü bularak karşılaşmadaki gol perdesini açmıştı. Bu golün ardından Çukuryurtspor daha agresif bir oyun anlayışına döndü ve ilk yarının son atağında golü bularak ilk yarının son düdüğü sonucunda ilk yarı 1-1’lik beraberlikle bitti. İkinci yarıda bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Karaağaç Gençlikspor, Çukuryurtspor’un gol bulmasını engelleyemedi ve kalesinde goller görerek karşılaşmadan 5-1’lik mağlubiyet ile ayrıldı. 15.hafta karşılaşmasını bay geçen Karaağaç Gençlikspor, bu haftayı iyi değerlendirip 16. hafta karşılaşmasında karşılaşacağı Barbarosspor karşılaşmasına iyi hazırlanma peşindeydi ancak maçın sonucunda ağır bir hezimet alan Karaağaç Gençlikspor’da bütün umutlar kırıldı. 13 Kasım Stadında Barbarosspor’a konuk olan Karaağaç Gençlikspor, oyun disiplininden kopmayan ve etkili ataklarıyla Karaağaç Gençlikspor defansını yıpratan Barbarosspor’a fazla direnemedi ve karşılaşmadan 9-0’lık ağır bir hezimet alarak ayrıldı.

 

KABUS GİBİ BİR LİG GEÇİRİLDİ

 

Karaağaç Gençlikspor’da alınan mağlubiyetlerin ardından 17.hafta karşılaşmasında Yıldız Gençlikspor deplasmanına çıkacaktı ancak maç saatinde sahada bulunmayan Karaağaç Gençlikspor hakemlerin kararıyla hükmen mağlup sayıldı ve karşılaşmadan 3-0’lık mağlubiyet ile ayrılmış sayıldı. Son haftaya gelindiğinde ise lig şampiyonu Sultanköy Belediyespor ile Sultanköy Sentetik Sahasında karşılaşacak olan Karaağaç Gençlikspor, maç saatinde sahada bulundu ancak oynanan karşılaşmada sahada pek fazla bulunamadı. Şampiyon Sultanköy Belediyespor’un 5-0’lık galibiyet elde ettiği mücadelede Karaağaç Gençlikspor içinde sezonun bitmesi çok kötü bir kabustan uyanışın şekli oldu.

 

2 KARŞILAŞMADAN GALİBİYETLE AYRILDI

 

Karaağaç Gençlikspor Tekirdağ 2. Amatör Küme B Grubu’nda ilk sezonunda 18 karşılaşmadan 2’sini kazanırken 11 karşılaşmadan mağlubiyetle ayrıldı. 18 haftalık periyotta 8 karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Karaağaç Gençlikspor attığı 20 gole karşılık kalesinde 59 gol gördü. Maç başına 1.25 gol ortalaması ile oynayan Karaağaç Gençlikspor en farklı mağlubiyetini Sultanköy Belediyespor karşısında 11-1’lik skorla yaşarken en farklı galibiyetini Paşaalanspor karşısında 4-0’lık galibiyetle elde etti.

 

HABER MERKEZİ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10