MHP lideri Bahçeli, Balkan Turu’nda

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Yunanistan, Makedonya, Kosava ve Bulgaristan turuna çıktı.

Bölgede Gündem 27.06.2012 18:00:00 0
MHP lideri Bahçeli, Balkan Turu’nda

Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün Yunanistan, Makedonya, Kosava ve Bulgaristan turuna çıktı.

 

PARTİLİLER KARŞILADI

 

2 Temmuz gününe kadar sürecek olan Balkan turu için MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve beraberindeki partililer, İstanbul'dan karayoluyla dün saat 10.20'de Edirne'ye geldi. Yunanistan'a geçişi sağlayan Pazarkule Sınır Kapısı girişinde Bahçeli'yi çok sayıda partili çiçeklerle karşıladı. Partililerle selamlaşan Bahçeli, ardından gümrük sahasına makam aracı içinde girdi. Bahçeli makam aracından inmezken, partililer gümrük çalışanlarının da kolaylık göstermesiyle 10 dakikada pasaport ve gümrük işlemlerini yaptırdı.

 

2 TEMMUZ’A KADAR SÜRECEK

 

Gümrük sahasında yaklaşık 10 dakika kalan Bahçeli, beraberindeki 5 araçlık konvoyla birlikte Batı Trakya'ya hareket etti. Yunanistan'daki Türk azınlığının yaşadığı Gümülcine'ye gidecek olan Bahçeli'nin 2 Temmuz gününe kadar Makedonya, Kosava ve Bulgaristan'da ziyaretlerde bulunması bekleniyor.

 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10