Nikah Salonu, tahsilat birimi olacak

Çerkezköy Belediyesi Nikah Salonu’nun Tahsilat Birimi olarak yeniden düzenleneceğini belirten Belediye Başkanı Ali Ertem, “En kısa zamanda belediye binasından bağımsız bir Nikah Salonu yapım çalışm

Çerkezköy 27.06.2012 18:02:00 0
Nikah Salonu, tahsilat birimi olacak

Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Nikah Salonu’nun tahsilat birimi olarak yeniden düzenleneceğini kaydetti.

 

10 VEZNE ÇALIŞACAK

 

Mevcut sistemde vezne sayısının vatandaşın faturasını ödemek için yetersiz kaldığını söyleyen Ali Ertem, “Temmuz ayı içerisinde yapılacak düzenleme ile veznelerimiz mevcut Nikah Salonu’na taşınacak. Tahsilat biriminde 10 vezne çalışacak. Böylelikle vatandaşın belediyedeki işleri daha hızlı bir şekilde görülecek. Ayrıca bekleme alanı da genişletilecek. Yeni bekleme alanı daha geniş ve daha rahat olacak şekilde dizayn edilecek. Konuyla ilgili tüm projeler hazır” dedi.

 

YENİ NİKAH SALONU YAPILACAK

 

Mevcut Nikah Salonu’nun tahsilat birimi olarak dizayn edilmesinin ardından, nikahların Meclis Toplantı Salonu’nda ya da Yazı İşleri Müdürlüğü’nde gerçekleştirileceğini ifade eden Ali Ertem, “Nikahlar geçici bir süre için Yazı İleri Müdürlüğü ya da Meclis Toplantı Salonu’nda kıyılabilir. Fakat en kısa süre içinde belediye binasından bağımsız bir Nikah Salonu yapacağız” dedi.  

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10