Çaycılar kralı Çerkezköy’de

''Çocuklar Duymasın'' dizisinde ''Çaycı Hüseyin'' karakterini canlandıran tiyatro sanatçısı Alparslan Özmol, madeni yağ firması tanıtımı için Çerkezköy’e geldi. Küçük Sanayi Sitesi&#

Çerkezköy 27.06.2012 18:03:00 0
Çaycılar kralı Çerkezköy’de

Çerkezköy Haber - ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin Çaycı Hüseyin’i oyuncu Alparslan Özmol dün 444 motor yağının tanıtımı için Çerkezköy Küçük Sanayi Sitesi’nde bulunan Selvili Petrol Ürünleri ofisine geldi.

 

ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

“Çocuklar Duymasın” dizisinin 'Çaycı Hüseyin’i Alpaslan Özmol Küçük Sanayi Sitesi’nde ilgi odağı oldu. Küçük Sanayi Sitesinde hayranlarına bol bol espri yapan Özmol, 444 motor yağlarının reklam yüzü olarak ürünleri tanıtmak ve kullanıcılara buluşturmak için yola çıktıklarını ifade ederek “Kendim 444 motor yağının kaliteli olduğunu gördüm ve arkasında durmaya karar verdim. Burada ustalarımıza bu yağın kalitesini anlatıyoruz. Trakya’da bu ürünün tanıtımını yapıyoruz. Görsel anlamda tanıtım daha anlamlı oluyor’ dedi.

 

NEDEN OLMASIN

 

Bu yıl 651’incisi yapılacak Kırkpınar Yağlı Güreşlerine katılacağına dair son dönemlerde çıkan haberlere açıklık getiren Özmol “Çıkan haberler şov karakterlidir. Bana ağa olmak ister misin diye sordular. Ben de ‘Neden olmasın, Oluruuum!’ icabında cevap verdim. Ama işin ciddiyetine gelince eğer firma adına teklif gelirse kabul ederiz” dedi.

 

İLGİDEN MEMNUN OLDU

 

Bir yağ firmasının tanıtımı için Çerkezköy’e geldiğini belirten Özmol, “Çerkezköy’ü çok sevdim, insanları da benimle yakından ilgilendiler. Bu ilgiden dolayı memnuniyet duydum. İlerleyen zamanlarda tekrar Çerkezköy’e gelmek isterim” diye konuştu. Bir süre motor yağlarını tanıtan Özmol, daha sonra Çerkezköy’den ayrıldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10