AK Parti, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinledi

Bir süre önce başlattığı esnaf ziyaretlerini rutin bir şekilde sürdüren ve geçtiğimiz haftalarda dernek ziyaretlerine de başlayan AK Parti İlçe Teşkilatı önceki akşam da Çerkezköy Malatyalıla

Çerkezköy 27.06.2012 19:02:00 0
AK Parti, dernek üyelerinin sıkıntılarını dinledi

Çerkezköy Haber - Bir süre önce esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek için ziyaretler başlatan ve bu ziyaretlerini rutin olarak sürdüren, geçtiğimiz haftalarda da Çerkezköy Emlakçılar Derneği Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret eden AK Partili heyet, derneklere yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. 

 

AK PARTİ DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İlçe Eski Başkanı ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ile partililerden oluşan heyet ilk olarak önceki akşam saat 20.00’da Çerkezköy Malkaralılar Derneği’ni ziyaret etti. Ziyarette su, yol ve kaldırımlara ilişkin bazı sıkıntılarını dile getiren Malatyalılar Derneği üyeleri, özellikle bazı mahallelerde yolların çok bozuk olduğunu, doğalgaz nedeniyle açılan çukurların kapatılmadığını belirterek bu konuda belediyenin çalışma yapmasını istedi.

 

SIKINTILARIN FARKINDAYIZ

 

Sorunlarla yakından ilgilendiklerini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de “Bu sıkıntıların çoğunun farkındayız. Yollar ve kaldırımlarla ilgili özellikle ana arterlerde çalışmalar başlattık. Burayı Tekirdağ veya başka büyük şehirlerle karşılaştırmayın. Buralarda inşaat çalışmaları ve göç çok fazla” dedi.

 

İLÇE İLE İLGİLİ HER KONUDA SÖZ SAHİBİ DEĞİLİZ

 

Avrupa Devletlerinde Belediyenin şehirle ilgili yetkilerinin bizden çok daha fazla olduğunu söyleyen Ali Ertem, “Maalesef bizde bu böyle değil. Bir kaldırımı yapacağız daha sonra elektrik telleri veya doğal gaz hattı çekiliyor ve yaptığımız çalışma boşa gidebiliyor. Eğer şehir içi elektrik veya doğal gaz hattı çekme konusunda söz sahibi olsaydık bu kadar sıkıntı çekmezdik. Ama şimdiye kadar bunu bekledik bundan sonra beklemeyeceğiz” diye konuştu.

 

YAKINDAN İLGİLENECEĞİZ

 

Ali Ertem, Alaettin Demirbağ ve beraberindekiler daha sonra Hayrabolu, Malkara Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek hem dernek üyelerinin sıkıntılarını dinledi hem de AK Parti’ye üye olmak isteyenlerin üye kayıtlarını gerçekleştirdi. Ziyarette konuşan dernek üyesi Tamer Dere, Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde su sıkıntısının çok fazla olduğunu ve suların sık sık kesildiğini belirterek bu konuda çalışma yapılıp yapılmadığını sordu. Su hatlarının eski olması nedeniyle bunların yaşanmış olabileceğini ifade eden Başkan Ali Ertem “Bu konuyla yakından ilgileneceğiz” dedi.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10