Erkek arkadaşından şikayetçi oldu

Tekirdağ'da erkek arkadaşı 19 yaşındaki U.T.tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldığını iddia eden 17 yaşındaki K.K., ailesiyle polise şikayette bulundu.

Tekirdağ 28.06.2012 17:47:00 0
Erkek arkadaşından şikayetçi oldu

Çerkezköy Haber - Tekirdağ'da erkek arkadaşı 19 yaşındaki U.T.tarafından tecavüze uğrayıp hamile kaldığını iddia eden 17 yaşındaki K.K., ailesiyle polise şikayette bulundu.

 

POLİSE GİDEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

 

K.K., hamile olduğunu öğrenince ailesine erkek arkadaşı U.T.'nin kendisini tecavüz ederek hamile bıraktığını anlattı. Aile, kızları K.K. ile Çarşı Polis Merkezi'ne giderek U.T.'den şikayetçi oldu. Psikolog eşliğinde ifadesi alınan K.K., erkek arkadaşı U.T.'nin bir ay önce kendisini evine götürdüğünü ve burada tecavüze uğradığını iddia etti. İfadesinde korktuğu için olayı kimseye anlatmadığını söyleyen K.K., hamile olduğunu öğrenince U.T.'den şikayetçi olduğunu söyledi. Tekirdağ Devlet Hastanesi'nde yapılan kontrolde de K.K.'nın hamile olduğu belirlendi.

 

İFTİRA ATILDIĞINI İLERİ SÜRDÜ

 

Şikayet üzerine polis tarafından gözaltına alınan erkek berberi U.T., ifadesinde K.K ile arkadaş olduklarını, genç kızla kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiklerini söyledi. Tecavüz etmediğini söyleyen U.T., kendisine iftira atıldığını ileri sürdü. Polisteki ifadesinin ardından 'Cinsel saldırı' iddiası ile mahkemeye sevk edilen U.T., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

HABER MERKEZİ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10