Alemin davetsiz misafiri polis oldu

Aralarında, birkaç gün önce üzerilerinde esrar yakalanan ve çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan 2 kişinin de yer aldığı 4 şahıs İlçe Emniyet MüdürlÃ

Çerkezköy 29.06.2012 00:47:00 0
Alemin davetsiz misafiri polis oldu

Çerkezköy Atatürk Viyadüğü altında esrar içildiği ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri uzun bir kovalamanın ardından dört şahsı gözaltına aldı.

 

KAÇMAYA ÇALIŞTILAR

 

Çerkezköy Haber- Çerkezköy’de son günlerde sokak ortasında uyuşturucu madde içme olayları artış gösterirken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonlarını artırdı. Son olarak bir ihbarı değerlendiren ekipler Atatürk Viyadüğü altında dört kişinin esrar içtiğini tespit etti. Olay yerine giden ekipleri fark eden şahıslar olay yerinden kaçmaya çalıştı. Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğünü harekete geçiren olayda şahıslardan 3’ü İstasyon Mahallesine kaçarken, bir diğer şahıs ise Şehit Teğmen Akın Akın Caddesi’ne doğru koşarak kaçmayı denedi. 

 

KOVALAMACANIN ARDINDAN YAKALANDILAR

 

Kaçan şahısları koordineli bir şekilde araç ve yaya olarak takip eden ekipler on dakikalık bir kovalamacanın ardından şahıslardan Ahmet A.’yı Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği yakınlarında, Nabi Ç., Yunus Ç. ve Selim Ş.’yi ise Atatürk Viyadüğü üstünde kıskıvrak yakaladı. 

 

İÇENLER TUTUKSUZ YARGILANIYOR

 

Yapılan aramalarda şahısların üzerinden bir miktar esrar maddesi ele geçirilirken, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şahısların kaçmaya çalıştığı güzergahlarda da esrar arama çalışması yaptı. İfadeleri alınmak üzere Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürülen şahısların Adliye’ye çıkarılmaları bekleniyor. Diğer yandan sokaklara kadar inen esrar kullanımının en önemli sebeplerinden biri, esrar içenlerin tutuksuz olarak yargılanması olarak gösteriliyor.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10