Can “ Hayırlı Olsun”

Spor Toto 2.ligde Çarşamba günü çekilen kuraları değerlendiren Kırklarelispor Başkanı Volkan Can zor bir gruba düştüklerini belirtti.

Bölgede Gündem 29.06.2012 18:55:00 0
Can “ Hayırlı Olsun”

 2012-2013 sezonunda Spor Toto 2.lig Beyaz grupta mücadele edecek olan Kırklarelispor’un başkanı Volkan Can kuraları değerlendirdi. Volkan Can, çekilen kuraların Kırklareli’ne ve Kırklarelispor’a hayırlı olmasını dilerken şunları söyledi: “Bu sezonun bizim için sakatlıklardan uzak başarıya endeksli geçmesini istiyoruz. Geçen sezon 2.ligde tecrübe kazandık. Bu sezon daha derli toplu olacağız. Çekilen kura sonucunda grubumuza güçlü ekipler geldi. 2.ligin yeni ekipleri de bizim grubumuzda bulunuyor. Biz yeni sezonda istediğimiz mücadeleyi göstererek kendi oyunumuzla ligde önemli yerlere gelmek istiyoruz.”dedi.

 

TRANSFERLER BU HAFTA BAŞLIYOR

 

Kırklarelispor Başkanı Volkan Can transfer konusuna da değindi. Can “ Hocamız Bilgin Erdem’in raporları doğrultusunda bu hafta bazı oyuncular ile görüşeceğiz. Görüşme halinde olduğumuz bazı isimler ile de sözleşme imzalayabiliriz. Her şey bu hafta netleşecek. En kısa zamanda transfer işlerimizi bitirip yeni sezonu açacağız.”dedi.

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10