Tek kollu dolandırıcı kameralara yakalandı

Tekirdağ'da alış veriş yapmak için girdiği marketlerde kasiyere 100 TL verip tekrar parayı el çabukluğu ile geri alan ve para üstü alarak marketleri dolandıran tek kollu 46 yaşındaki Kurtuluş Eser jandarma tara

Tekirdağ 1.07.2012 17:21:00 0
Tek kollu dolandırıcı kameralara yakalandı
Çerkezköy Haber- 46 yaşındaki Kurtuluş Eser'in, Tekirdağ'da girdiği marketleri dolandırma anı kameralara an be an yansıdı.
3 MARKETİ DOLANDIRDI
Edinilen bilgilere göre şehir merkezinde, Kumbağ ve Barbaros beldelerinde alış veriş yapmak için marketlere giren Kurtuluş Eser, marketten aldığı bisküvilerin paralarını ödemek için kasiyerin yanına gidiyor. Kasiyerin önünde 100 TL’yi cebinden çıkaran dolandırıcı, parayı masanın üzerine koyuyor. Kasiyere çaktırmadan el çabukluğu ile parayı tekrar cebine atan dolandırıcı kasiyere 100 TL verdiğini iddia ederek para üstü istiyor. Bu şekilde Tekirdağ'da 3 marketi dolandıran Eser, market çalışanlarının ihbar etmesi üzerine Kumbağ beldesinde bir büfeyi dolandırmaya çalıştığı esnada jandarma tarafından sahte kimlikle kıskıvrak yakalandı.
25 SUÇ KAYDI VAR
Kısa bir süre önce Çanakkale Açık Cezaevi'nde firar eden Eser'in dolandırıcılıktan 25 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Kumbağ Karakol Komutanlığı'nda ifadesi alınan Eser, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Cezaevi'ne konuldu.
HABER MERKEZİ


0282 726 91 91
0282 747 65 10