Kardeşler Yapı’dan bir ilk daha

Sektör‘de 50 yılı geride bırakan Kardeşler Yapı Trakya’da ki atılımlarının ardından Marmara’yı hedefliyor. Temelden Çatı’ya Kardeşler Yapı sloganı ile inşaat malzemeleri sektÃ

Çerkezköy 1.07.2012 18:09:00 0
Kardeşler Yapı’dan bir ilk daha
Kardeşler Yapı’nın başarısındaki etkenlerden biri olan birlikteliğin güzel bir örneğinin sergilendiği yemeğe Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva, Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman, Sinan ve Emre Kozuva kardeşler tam kadro katıldı.
1HAFTALIK YURT DIŞI TATİLİ KAZANDI
Çerkezköy’de inşaat sektöründe çalışan beş yüz usta ve kalfanın katılımı ile renklenen yemekli tanıtımda baret içerisinde yapılan çekiliş sonrası Kardeşler Yapı’dan alışveriş yapan inşaat ustalarına çeşitli ödüller verilirken, yapılan çekilişte talihlilerden birine de Bosna, Hırvatistan-Dubrovnik’i kapsayan bir haftalık yurtdışı tatili çıktı.
KONUT SEKTÖRÜNE FARKLI BİR AÇI KAZANDIRDI
Mağaza Müdürü Ramazan Şentürk’ün sunumu ile başlayan yemek’te, temeli 1950’li yıllarda atılan Kardeşler Yapı’nın, gelişen ülke ekonomisine paralel olarak bölgenin kalkınmasında kalıcı bir izinin olduğuna vurgu yapıldı. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde bünyesinde oluşturduğu lojistik depo ile Kardeşler Yapı’nın misyon ve vizyonunun oluşumunda, Kozuva ailesinin ticarete bakışının etkisi davetlilere anlatıldı. Kozuva kardeşlerin sadece inşaat sektöründe değil, Atılım Beton’la giriştiği Koza Park projesi ile konut sektörüne de mimarisi ve estetiği ile farklı bir açı kazandırdıklarını belirtti.
DÜNYANIN 45 ÜLKESİNE SATIŞ YAPIYORUZ
Ailenin Tekstil sektöründe de ciddi bir ivme yakaladığını vurgulayan Şentürk, “Bross Tekstil’in kısa sürede dünyanın 45 ülkesine satış yapar hale gelmesinde Kozuva kardeşlerin insan’a, hayat’a ve işe bakışının büyük payı vardır. Bu günden itibaren dileyen herkesin kardeşler yapıya özgü avantajlar sunan “Kişiye Özel Yapı Kart” ile yapılacak alışverişlerin, kurumsal alanda daha pratik, bireysel manada ise sürekli kazandıran bol ödüllü ve avantajlı bir satış yöntemi olduğunu belirtmek isterim” dedi.
İLK500 KART SAHİPLERİNE VERİLDİ.
Kişiye Özel Yapı Kart’ın tanıtımının amaçlandığı gecede Çerkezköy ve bölgede inşaat sektörünün hemen her dalında faaliyet gösteren beş yüz davetliye dağıtılan başvuru formlarını dolduranlara yapı kartları verildi.
SİZLERE GÜVEN BİZLERE ONUR VERİYOR
Gecede kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu üyesi Emre Kozuva, “Bazılarınız uzun yıllar rahmetli dedemizle, bazılarınız varlığı ile iftihar ettiğimiz babamızla, bir çoğunuz da ticari tecrübeleri ile rehber, kişilikleri ile örnek aldığım ağabeylerimle yıllar boyu ticaret yaptınız. Kardeşler Yapı’nın bir ferdi olarak hepinizle her gün olmasa bile haftada ayda bir kez görüşüyoruz. Yapı kartını sizlerle buluştururken istedik ki hep bir arada olalım. Davetimize katılımınıza ailem ve çalışanlarımız adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Bölgemizde inşaat sektörüne kattığımız yenilikler ve estetik güzelliklerin arkasında her birinizin ayrı birer imzasının olduğunun bilincindeyiz. Bu düşünceden hareketle “Temel’den Çatı’ya Kardeşler Yapı” sloganı ile sizlere daha iyi hizmet verebilmek için tedarikçiniz olarak Trakya’da yine bir ilke imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerden aldığımız memnuniyet ve beklentiler doğrultusunda sektördeki yeniliklerin ve bölgemizdeki değişimin yansımalarında imzanızın bulunduğu bilinci ile yarım asrı geçkin bir süredir sizlerle bir arada olmak, hem Kozuva ailesi adına hem de Kardeşler Yapı ailesi olarak sizlere güven bizlere onur vermektedir” dedi.
 İLK ÇEKİLİŞ BARET’LE YAPILDI.
 Golden Palas Otel’in Balo Salonu’nda düzenlenen yemeğin ardından baret içerisinde yapılan çekilişte 100 TL’lik ilk ödülü iç dekorasyon ustası Ziya Arslan kazanırken, ödülünü Kardeşler Yapı Pazarlama Müdürü İsmail Helvacıoğlu’nun elinden aldı. İkinci 100 TL’lik ödül ise fayans ustası Yüksel Dürümlü’nün oldu. Yüksel Dürümlü’nün ödülünü Sinan Kozuva verdi. 250 TL’lik ödülün talihlisi ise mobilya ustası Hilmi Arda oldu. Ardanın para ödülünü veren Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu üyesi Süleyman Kozuva, Kovuza ailesinin her bir jenerasyonunun hem ailenin hem de işletmelerin birer lokomotifi olduğunu söyleyerek, “Kardeşler Yapı adına bu organizasyonu üslenen küçük kardeşim Emre Kozuva’ya, Kardeşler Yapı çalışanlarına ve siz kıymetli davetlilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
KARDEŞLER YAPI KONFORU İLE 1 HAFTALIK YURT DIŞI SEYAHATİ
 Para ödüllerinin ardından gecenin sürpriz çekilişi ise Bosna, Hırvatistan-Dubrovnik’i kapsayan bir haftalık tatil oldu. Yapı kartın ilk avantajlarının sergilendiği çekilişin yurt dışı talihlisi ise İnşaat Teknikeri Sebahattin Dursun oldu. Sebahattin Dursun’un seyahat kuponunu ise Kardeşler Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kozuva “hayırlı uğurlu olsun” diyerek takdim etti.
TATİL BENİM İÇİN İKİNCİ BİR ŞANS
Hayatında hiç yurt dışına çıkmadığını ifade eden Sebahattin Dursun, tatilinin kendisine çıkmasını kendisi için ikinci bir şans olarak değerlendirdi. İnşaat sektörünün lideri olan Kardeşler Yapı ile çalışıyor olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Dursun, “Sizlerle tanışıyor ve çalışıyor olmak sektördeki birçok insan gibi benim içinde zaten bir şans. Bu tatil ödülü de ikinci bir şans oldu. Kendi mi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Kardeşler Yapı’nın bölgedeki bu örnek uygulamasının diğer meslek guruplarına da öncülük edeceğini düşünüyorum. Yapı Kart’ın avantajlarından kullanmadan ilk faydalanan şanslı müşteri oldum. Kardeşler yapı yöneticilerine teşekkür ediyorum” dedi.
TÜM KATILIMCILARA HEDİYE PAKETİ VERİLDİ
Kardeşler Yapı’nın lansmanını yaptığı geceye katılan sektör çalışanlarının tamamına tulum, tişört, şapka, blok not ve kalemden oluşan birer hediye paketi de verildi.
Haber / Meryem GÜNEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10