Eşini bıçaklayarak öldürdü

Çorlu’da inşaat ustası 40 yaşındaki Erdal Şen, eşi 36 yaşındaki Sündüs Şen’i bıçaklayarak öldürdü. Olayın ardından polise teslim olan Şen’in sorgusu sürüyor.

Çorlu 2.07.2012 20:42:00 0
Eşini bıçaklayarak öldürdü

Çerkezköy Haber - Çorlu’da bir kişi eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.

 

EŞİNİ BIÇAKLADI

 

Olay önceki gece saat 23.30 sıralarında Nusratiye Mahallesi Çulluk Sokak üzerindeti tek katlı evde meydana geldi. İddiaya göre bir gıda firmasında çalışan 3 çocuk annesi Sündüs Şen ile eşi inşaat ustası 40 yaşındaki Erdal Şen arasında geçtiğimiz hafta tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın ardından Sündüs Şen, çocuklarını İstanbul’daki bir yakınının yanına göndererek kendisi de çalıştığı için Çorlu’daki bir yakınında kalmaya başladı. Eşinin evi terk ettiğini öğrenen Erdal Şen ise bir hafta boyunca eşini arayarak konuşmak istediğini söyledi. Önceki gün Sündüs Şen konuşma teklifini kabul edince karı-koca kendi evlerinde buluştu. Burada ikili arasında tekrar tartışma başladı. Çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Erdal Şen mutfak tezgâhının üzerinde bulunan ekmek bıçağını alarak eşi Sündüs Şen’i çeşitli yerlerinde bıçakladı.

 

TESLİM OLDU

 

Olaydan hemen sonra Erdal Şen, cep telefonundan 155 polis imdat hattını arayarak eşini bıçakladığını söyledi. Bunun üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, zile basmalarına rağmen evde olan Erdal Şen kapıyı açmayınca, kapıyı kırarak içeriye girdiler ve Sündüs Şen’i kanlar içinde buldular. Olay yerinde hazır bekletilen sağlık ekipleri Sündüs Şen’in öldüğünü belirledi. Polis ve savcının yaptığı incelemenin ardından Şen’in cesedi Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Erdal Şen'in polisteki sorgusu sürüyor.

 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10