Müftü Emin’in mutlu günü

Geçtiğimiz yıl Eylül ayında oğlu Muhammet Emin’i evlendiren Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin, önceki gün de diğer oğlu Mustafa Emin’in mürüvvetini gördü. Çok sayıda davetlinin katÄ

Çerkezköy 2.07.2012 20:54:00 0
Müftü Emin’in mutlu günü

Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’in Mardin’e bağlı Ömerli Akyokuş Köyü’nde sınıf öğretmenliği yapan oğlu Mustafa Emin, Emine-Mehmet Zeki Yücel çiftinin matematik öğretmeni olan kızı Derya Yücel ile dünya evine girdi.

 

DÜNYA EVİNE GİRDİLER

 

Balıkesir’de düzenlenen kına gecesinin ardından önceki gün saat 13.00’da Dekor Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün törenine Tekirdağ Müftüsü Mahmut Gürlen, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi İrfan Demir, Kızılpınar Belediye Meclis Üyesi Hüseyin şenses, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon, HAS Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Ercan Erdoğan, Saray Müftüsü Nazmi Söğüt, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Müftüsü Mahmut Emin’in abisi Hatay Kırıkhan Merkez Cami İmam Hatibi Cuma Çobanlar, din görevlileri ve çok sayıda davetli katıldı.

 

AİLE KAVRAMININ ÖNEMİNE DEĞİNDİ

 

Cumali Çobanlar’ın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Çerkezköy İlahi Grubu’nun seslendirdiği ilahilerin ardından konuşan İl Müftüsü Mahmut Gürlen, aile kavramının önemine değindi. Ailenin Hazreti Adem ve Hazreti Havva’dan başlayarak günümüze kadar nikahla geldiğini belirten Gürlen “Bu ailelerden Allah’ı tanıyan kullar yetişti. Mustafa ve Derya da besmele ile ailelerini kuruyorlar” diyerek genç çifte mutlu ve huzurlu bir aile temenni etti. Düğün töreni ilerleyen saatlere kadar devam etti.

 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10