Cinayet zanlısı koca tutuklandı

Çorlu’da eşi Sündüs Şen'i bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Erdal Şen, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Katil zanlısı Şen, eşini kendisiyle yaş

Çorlu 3.07.2012 21:05:00 0
Cinayet zanlısı koca tutuklandı

Çerkezköy Haber - Çorlu’da inşaatlarda çalışan Erdal Şen, bir hafta önce evi terk eden eşi Sündüz Şen'i ikna ederek konuşmak için Çorlu Nusratiye Mahallesi Çulluk Sokak'taki evlerine çağırdı. Erdal Şen, eşi Sündüz Şen'i kendisiyle yaşamak istemediği söylemesi üzerine önceki gün bıçaklayarak öldürdü.

 

“PİŞMANIM"

 

Olayın ardından polis tarafından gözaltına alınan Erdal Şen, eşini sevdiğini ve pişman olduğunu belirterek şunları söylediği öğrenildi: “Mutlu bir evliliğimiz vardı. Bu evlilikten üç çocuğumuz oldu. Eşime ne olduysa son üç ay öncesinde oldu. Değişmeye başlaması dikkatimi çekti. Kendisine sordum 'bir şey mi oldu?' diye ancak cevap vermedi. Geçen hafta evi terk edince sürekli aradım.Yapma, yuvamızı dağıtma dedim. Ne olur gel konuşalım dedim ve eve geldiğinde 'seninle yaşamak istemiyorum' dedi. Sonra bu olay oldu. Böyle olmasını istemezdim bir anlık sinirle oldu. Ben eşimi çok seviyordum. Pişmanım”

 

CEZAEVİNE KONULDU

 

Polis tarafından alınan ifadesinin ardından mahkemeye sevk edilen Erdal Şen, 'kasten adam öldürmek' suçundan tutuklanarak Tekirdağ T Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.

 

Haber / Gökhan TEKER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10