Vakıfbank Müdürü Koçer görevine başladı

Vakıfbank Babaeski Şube Müdürlüğü’nden Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürlüğü’ne atanan Orhan Koçer, Çerkezköy’deki görevine başladı. Çerkezköy’ün sanayiden

Çerkezköy 3.07.2012 21:32:00 0
Vakıfbank Müdürü Koçer görevine başladı

Emre Kağan Duman’dan boşalan Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine atanan Orhan Koçer, Çerkezköy’deki görevine başladı.

 

“ÇERKEZKÖY’Ü ÇOK BEĞENDİM”

 

1990-2010 yıllar arasında Tekirdağ Vakıfbank Şube Müdür Yardımcılığı, 2010-2012 yıllarında da Babaeski Şubesi Müdürlüğü yapan ve yeni atandığı Çerkezköy’deki görevine başlayan Orhan Koçer, Çerkezköy’ü çok beğendiğini söyledi.

 

“HAREKETLI BIR İLÇE”

 

Daha önce Çerkezköy’e geldiğini fakat ilçedeki ekonomik hayatla ilgili çok fazla bilgisinin olmadığını söyleyen Koçer, “Çerkezköy sanayi bölgesi olmasından dolayı çok hareketli bir ilçe. Burayı daha önce çalıştığım yerlerle kıyasladığımda burayı hem ekonomik hem de hareketlilik açısından daha gelişmiş gördüm. Bizim nerede olursa olsun asıl görevimiz müşterilerimizi memnun etmek ve onlara en iyi hizmeti vermektir. Burada da en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.

 

“EN DÜŞÜK KREDİ FAİZ ORANLARI BİZDE”

 

Şube olarak yerlerinin çok güzel olduğunu belirten Vakıfbank Çerkezköy Şube Müdürü Orhan Koçer, “Bundan sonra amacımız vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaktır. Kredi almak isteyen vatandaşlarımıza da bize danışmadan ve bizim kredi faiz oranlarına bakmadan kesinlikle başka yerden kredi almasınlar. Çünkü en düşük kredi faiz oranlarını vatandaşlarımıza biz veriyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Bahtiyar ŞENLİK

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10