“Temennimiz okulun biran önce hizmete sunulması”

Çorlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER) üyeleri Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar`ı makamında ziyaret etti.

Çorlu 6.07.2012 21:03:00 0
“Temennimiz okulun biran önce hizmete sunulması”

Çerkezköy Haber - Çorlu İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (ÇİMDER) üyeleri Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmai Bağlar`ı makamında ziyaret etti.

TEŞEKKÜR PLAKETİ

Dernek Başkanı Feramus Uygur, gerçekleştirdikleri bütün faaliyetlere hiç tereddüt etmeden katılan, destek veren, ilgisini eksik etmeyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar`a teşekkür maksatlı ziyarette bulunduklarını belirterek “Bize zaman ayırdığı, derdimizle dertlendiği için kendisine ÇİMDER adına şükranlarımızı sunuyoruz. Dernek faaliyetlerimize ve İmam Hatip Camiasına göstermiş olduğu yakın ilgi, katkı ve hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi takdim etmek istiyorum. Donanımlı, bilgili, kabiliyetli, ferasetli genç nesiller için İmam Hatip Ortaokul ve Anadolu İmam Hatip Lisesini seçmek ve desteklemek lazımdır” dedi.
 İMAM HATİP ORTAOKULU HİZMETE GİRECEK
 Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Bağlar da ÇİMDER üyelerine hem ziyaretleri hem de plaketlerinden dolayı teşekkür ederek, “Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin yeni hizmet binası hızla yükselmektedir. Yeni kayıtlar için bizler de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak başvurular üzerine Reşadiye İlköğretim Okulunun belli bir bölümünü geçici olarak İmam Hatibe tahsis ettik. Böylece yeni eğitim öğretim sezonunda imam hatip ortaokulu da hizmete girmiş olacak. Temennimiz Okul binasının biran önce bitirilip hizmete sunulmasıdır” diye konuştu.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10