6 ayda 9 engelli vatandaş, tekerlekli sandalyeye kavuştu

2012 yılının ilk 6 ayında 9 engelli vatandaşa tekerlekli sandalye vererek onların hayatını kolaylaştırmaya çalışan Kapaklı Belediyesi, önceki gün bir engelli vatandaşa daha tekerlekli sandalye hediye etti

Çerkezköy 8.07.2012 21:09:00 0
6 ayda 9 engelli vatandaş, tekerlekli sandalyeye kavuştu

Çerkezköy Haber - Yılın ilk 6 ayında beldede yürüme engeli bulunan İhsan Yıldırım, Adem Dinç, Kezban Şimşek, Lebiş Elipek, İsmail Zorağa, Osman Tatlısöz, Sevgi Kaş, Nazmiye Saygılı ve Ayşe Keskin’e tekerlekli sandalye veren Kapaklı Belediyesi, engellilerin hayatlarını kolaylaştırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

10. TEKERLEKLİ SANDALYE VERİLDİ
 Kapaklı Belediyesi tarafından önceki gün de İnönü Mahallesi 71. Sokak Ayışığı Konutlarında ikamet eden Seher Bulgucu'ya akülü tekerlekli sandalye verildi. Bulgucu’yu evinde ziyaret eden ve tekerlekli sandalyesini teslim eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, sandalyenin nasıl kullanılacağını da uygulamalı olarak anlattı. Bulgucu’nun ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden Mandalı “Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah acil şifalar versin” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10