Araçla motosiklet birbirine girdi; 2 yaralı

Fevzipaşa Mahallesi’nde önceki gece saat 01.00 sıralarında bir motosikletin otomobile çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve motosiklette bulunan arkadaşı yaralandı. Olayın

Çerkezköy 8.07.2012 21:15:00 0
Araçla motosiklet birbirine girdi; 2 yaralı

Çerkezköy Haber - Fevzipaşa Mahallesi Fevzipaşa Camii önünde önceki gece saat 01.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

2 KİŞİ YARALANDI
Edinilen bilgiye göre; Fevzipaşa Camisi önünde ara sokaktan çıkan Yıldıray Karaduman (22) yönetimindeki 22 LY 487 plakalı motosiklet, yolda seyir halinde olan 59 TA 817 plakalı araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Karaduman ve motosiklette bulunan Mecnun Özdemir (38) yaralanırken, araç sürücüsü de olay yerinden kaçtı. Yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
SÜRÜCÜ EMNİYETE GİDEREK TESLİM OLDU
Olayın ardından Çerkezköy polisi bir yandan olaya karışan araç ve sürücünü ararken, bir yandan da olay yerindeki düşen silahın sahibini aramaya başladı. Polisin yaptığı araştırma sonucu, olay yerinde düşen silahın motosiklette bulunan Mecnun Özdemir’e ait olduğu tespit edildi. Kazanın şokuyla olay yerinden kaçan araç sürücüsü Dahir Kuzik de olayın ardından emniyete giderek teslim oldu. Emniyette Kuzik’in ifadesi alınırken, vücutlarının eşitli yerlerinde kırıklar bulunan yaralılar da hastanede tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10