Uygur Kardeşlerden kahkaha tufanı

Türkiye’nin en iyi tiyatro oyuncuları arasında gösterilen ve bir süre önce Çerkezköy’de ‘Benimle Oynar Mısın’ isimli oyunu sahneleyen ünlü sanatçılar Behzat-Suheyl Uygur kardeşler, bu k

Çerkezköy 8.07.2012 21:23:00 0
Uygur Kardeşlerden kahkaha tufanı
Çerkezköy Belediyesi’nin kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde organize ettiği “Komedi Komedi” isimli oyun önceki akşam saat 20 30’da Anfi Tiyatro’da sahnelendi.   
2 PERDELİK OYUN
Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin sahnelediği “Komedi Komedi” isimli tiyatro oyununda Tuncay Kaynak, Önder Keskin, Karaman Sivri, Deniz Özerman, Duygu Pazarcıkoğlu ve Desen Uygur da rol aldı. Çağdaş yaşamdan kesitleri konu alan 2 perdelik “Komedi Komedi” adlı tiyatro oyununun ilk bölümünde bahriyeli bir deniz komutanının uzun zamandır görüşemediği yeğenini ziyareti ve ziyarette yaşanan trajikomik olaylar kinayeli bir şekilde sanatseverlere yansıtıldı. İkinci bölümde ise halk tarafından zamanın en büyük padişahlarından biri olarak bilinen fakat gerçek hayatta ise yaşlı ve güçsüz olan padişahın hayatından kesitler sunuldu.
“OĞLUM BAK GİT”
Çerkezköylü tiyatro severler tarafından yoğun ilgi gören Uygur Kardeşler, zaman zaman tiyatro oyununun dışına çıkıp izleyenlerle ikili diyaloglara da girdi. Süheyl-Behzat Uygur kardeşlerin, son zamanlarda gündemde olan “Oğlum Bak git” sözünü birbirine karşı kullanmaları da izleyicilerden tarafından uzun süre alkışlandı.
 “SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”
Gecenin geç saatlerine kadar devam eden gösteri sonrasında Beyzat-Süheyl Uygur kardeşlere Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce tarafından çiçek takdim edildi. İnce, Uygur kardeşlere ve konuklara teşekkür etti. Behzat Uygur İse, “’Benimle Oynar mısın?’ adlı oyundan sonra Çerkezköy’e tekrar geleceğimize dair size söz vermiştim. Sözümüzü tuttuk. Bu güzel yaz gecesinde gösterdiğiniz ilgiye ve alakaya teşekkür ederiz. Çiçek ve desteğinden dolayı da Belediye Başkan Yardımcısı Gökhan İnce’ye de arkadaşlarım adına çok teşekkür ederim” dedi.
KATILIM YOĞUN OLDU
Behzat –Süheyl kardeşlerin sahnelediği oyunu Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı, İl Genel Meclis Üyeleri Hasan Karaca ve Abdurrahman Çiçek, Çerkezköy'ün duayen sanayicilerinden Ömer Kılınç,Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
Haber / Bahtiyar ŞENLİK

0282 726 91 91
0282 747 65 10