“Vicdanlar kabul etmez”

Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol ve yönetimi basın mensuplarına kahvaltı verdi. Türkiye’de Türk değerlerine baktığında yerel basını ayakta kalan tek kale olarak gördü?

Çerkezköy 8.07.2012 21:30:00 0
“Vicdanlar kabul etmez”

Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Teşkilatı ilçede görev yapan basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

KAHVALTI DÜZENLEDİ
 Kapaklı Çetin Kıraathanesi’nde gerçekleşen kahvaltıya Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, Başkan Yardımcısı Erol Çetin, yönetim kurulu üyeleri ile basın mensupları katıldı. Milliyetçi Hareket Partisi Kapaklı Belde Başkanı Hayri Varol, Türkiye’de Türk değerlerine baktığında yerel basını ayakta kalan tek kale olarak gördüğünü belirterek “Ulusal basınların ne şekilde ayakta durduklarını biliyoruz. Hemen hemen bu milletin maddi ve manevi değerleri ile ayakta kalan kurumların yedikleri çanağa tükürdüklerini görüyoruz” dedi.
 “İRFAN MANDALI’NIN ÖNÜ KESİLMEYE ÇALIŞILIYOR”
 Son dönemlerde Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın üzerine bir takım oyunların oynandığını ifade eden Varol “Önümüzdeki seçimlerde İrfan Mandalı yokmuş gibi vatandaş iradesi ile bir şekilde onun önü kesilmeye çalışılıyor. Belediye Başkanı başarısız ise onun notunu da yine vatandaş yapacaktır. Buna göre mevcut Belediye Başkanı iktidar partisine üye olmamanın cezasını çekiyor. Bizler adaletin herkese olmasını istiyoruz. Edirne, Çorlu ve Büyükyoncalı Belediyeleri’nde hep muhalefet partisinin temsilcileri soruşturma geçiriyor. İktidar partisinin belediyelerinin hiç mi sorunu yok? Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplantıda iktidar partisi yöneticileri Kapaklı için üzüldüklerini söylüyorlar. İktidar olmadığı için hizmet gelmediğini kendi ağızlarından ifade ettiler. İktidar partisine üye değilsen çalışma alanına sahip değilsin. Bunların görülmesi ve değerlendirilmesi lazım” dedi.
 “KAPAKLI BELEDİYESİNE GÖZ DİKİYORLAR”
 Son dönemlerde Kapaklı’nın ilçe olması ya da Tekirdağ’ın Büyükşehir olması ile birlikte Çerkezköy’e bağlanması konusunun konuşulduğunu ifade eden Varol “Kapaklı’nın Çerkezköy’e bağlanacağını düşünmüyorum. İlçe olmasını da cani gönülden istiyorum. Herkes gibi bir takım kişilerin Kapaklı’ya göz dikme çabası içinde olduğunun farkındayız. Kısaca Kapaklı Belediyesi’ne sulananlar var. Kapaklı Türkiye’nin en büyük beldesi olmak ile birlikte nüfusu ile büyümüş ve büyümeye açık beldedir. Yeter ki Belediyeye dokunmasınlar” dedi.
 “KAPAKLININ BELDE OLARAK DEVAM EDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM”
 “Tekirdağ’ın Büyükşehir yapılması fikrinin değiştirildiğini düşünüyorum” diyen Varol konuşmasının şöyle sürdürdü: “Son dönemlerde gelişen olayların ardından Kapaklı’nın belde olarak devam edeceğini düşünüyorum. Kapaklı’nın mahalleye dönüştürülmesi vicdanların kabul edeceği bir şey değildir” Basın mensuplarının ‘Kapaklı Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun musunuz’ sorusuna da cevap veren Varol “Tabiî ki vatandaş olarak biz daha çok istiyoruz. Kapaklı’da gözle görülür bir çalışma yok. İktidar partisi olmadığından dolayı daha fazla hizmet yapamıyor. Kapaklı Belediyesi daha büyük çalışmalar yapabilir” dedi. 
 

Haber/Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10