“Projelerin takipçisi olacağız”

Karayolları 18.Şube Şefi Tevfik Demirbilek’i ziyaret eden AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Karayolları tarafından yürütülen çalışma ve projelerle ilgili bilgi aldı. AK Parti hükümeti ol

Tekirdağ 9.07.2012 20:50:00 0
“Projelerin takipçisi olacağız”

 Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Tekirdağ’da Karayolları tarafından yürütülen yatırım ve projeler hakkında bilgi almak üzere Karayolları 18. Şube Şefliği’ni ziyaret etti.

PROJELERLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

Ziyarette konuşan Kambur, AK Parti hükümetinin Tekirdağ’a kazandırdığı çevre yolları, duble yolları, standardı yükseltilmiş yolları ve köprülü kavşaklarıyla bir tarih yazdığını belirterek Milletvekilliği döneminden beri Tekirdağ’da birçok yol projesini hayata geçirdiklerini, yol proje ve yatırımlarının durmaksızın devam ettiğini ifade etti. Karayolları 18.Şube Şefi Tevfik Demirbilek’ten devam eden çalışmalar hakkında bilgiler alan Kambur, devam eden projelerden memnun olduklarını belirtti. Tekirdağ-İpsala yolunun standardının yükseltilmesi, Yençiftlik yan yollarının yapılması, Muratlı yolu asfaltlanması, Şerefli- Çorlu yolunun tamamlanması, Hayrabolu-Tekirdağ arasının duble yol yapılması gibi bir çok proje üzerinde detaylı bilgi alan Kambur, bu projelerin takipçisi olacaklarını söyledi. Ziyarete İl Başkan Yardımcıları Şener Çelikayar, Ali Gümüş ve Ömer Polat, Şarköy İl Genel Meclis Üyesi Sebahattin Karayer ile Hoşköy Belediye Başkanı Kemal Özvarlık da katıldı.

Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10