Kömür dükkanındaki yangın, bir gerçeği daha gözler önüne serdi

Fevzi Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Turgay Kömürcülük dükkanında önceki gün saat 20.45 sıralarında meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangın esnasında dükka

Çerkezköy 9.07.2012 20:59:00 0
Kömür dükkanındaki yangın, bir gerçeği daha gözler önüne serdi

 Çerkezköy Haber – Fevzipaşa Mahallesi Barbaros Caddesi’nde hizmet veren Turgay Kömürcülük isimli firmada önceki akşam meydana gelen yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

DUMANLAR TÜM MAHALLEYİ KAPLADI

Turgay Kömürcülük dükkanın arka bölümünde önceki akşam saat 20.45 sıralarında belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın kısa sürede büyüdü. Yangında dumanlar bir anda bütün mahalleyi kaplarken, Çerkezköy Belediyesi İtfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alındı. Çerkezköy Belediyesi’ne ait 3 itfaiye aracının müdahale için hazır bulunduğu yangında Kızılpınar Belediyesi İtfaiye ekipleri de yangın söndürme çalışmalarına destek vermek için olay yerinde hazır bekledi.  

CANA GELEN MALA GELSİN

Firma sahibi Turgay Cambaz, yangının başladığı noktada çıraların bulunduğunu belirterek, “Yangın dükkanımızın arka kısmında meydana geldi. Orada kuruluk da dediğimiz çıraları depoluyoruz. Bunlar kısa sürede alev alma özelliğine sahip. Dolayısıyla burada başlayan yangın kısa sürede büyümüş” dedi. Maddi yönden zarara uğramasının bir önemi olmadığını belirten Cambaz, yangında kimsenin zarar görmemesine sevindiğini belirtti. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ da bir tanıdıklarının düğününe gitmek üzereyken yangını haber alarak olay yerine gelip, yangın söndürme çalışmalarını takip etti.

ÇIKIŞ NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Tabak’ın da olay yerine gelerek incelemelerde bulunduğu yangında polis ekipleri de geniş güvenlik önlemleri aldı. Yangın esnasında dükkanın önünde bulunan bir kamyonetin sürücüsüne ulaşılamayınca kamyonet camı kırılarak dışarıya çıkartıldı. Bu durum, nüfusu 200 binlere ulaşan Çerkezköy gibi bir ilçede ahtapot araç kurtarıcısı olmamasının eksikliğini de gözler önüne serdi.

Haber / Ahmet KARDEŞ – Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10