AK Parti’den şehit ailesine ziyaret

AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehit Er Reşat Al’ın Altınova Mahallesi’nde oturan ailesi ziyaret etti.

Tekirdağ 10.07.2012 19:49:00 0
AK Parti’den şehit ailesine ziyaret

Çerkezköy Haber - AK Parti Tekirdağ Merkez İlçe Başkanı Emrah Tunca, bazı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şehit Er Reşat Al’ın Altınova Mahallesi’nde oturan ailesi ziyaret etti.

AİLELERİ BİZLERE EMANET

Beraberindekilerle birlikte, Mardin Midyat’ta şehit olan Er Reşat Al’ın Altınova’da oturan ablası Şengül Al Dilsiz’i ziyaret eden İlçe Başkanı Emrah Tunca “Şehidimizi rahmetle anıyoruz. Biz tüm şehitlerimizi gönüllerimize defnettik. Onların aileleri de bizlere emanettir. Ak Parti olarak şehit ailelerimizin her zaman yanında olduk. Yaptığımız düzenlemelerle kendilerine maddi ve manevi desteklerde bulunduk ve bulunmaya da devam edeceğiz” dedi.
YALNIZ OLMADIĞIMIZI HİSSEDİYORUZ
Şehit Er Reşat Al’ın ablası Şengül Al Dilsiz de, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatının ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek “Siyasilerin moral ziyaretleri de yalnız olmadığımız hissini bize veriyor” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10