Durak çizgileri belirleniyor

Çorlu'da yer alan otobüs durakları yol çizgileri ile belirleniyor. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan ortaklaşa çalışmaların ardından durak ye

Çorlu 11.07.2012 19:37:00 0
Durak çizgileri belirleniyor

 Çerkezköy Haber - Çorlu'da şehir içi trafiğin aksamasının önüne geçmek amacıyla otobüs duraklarının bulunduğu yerlerde, kaldırımların elverdiği noktalarda otobüslere durak cepleri oluşturan Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, kaldırım ve yol durumunun uygun olmadığı yerlerde ise, yol üzerinde çizilen çizgilerle otobüslerin durup yolcu alacakları durak yerleri çizildi.
OTOBÜS DURAKLARINA PARK ETMEYİN
Belirlenen durak yerlerinin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından çizildiğini belirten belediye yetkilileri, durak yerleri olarak belirlenen bölgelere araç park edilmemesi gerektiğini vurguladı. Otobüs durağı olarak tespit edilen yerlere araç park edildiği zaman yolcu almak için duran otobüsün yolda durmak zorunda kaldığını ve bunun da trafikte aksamalara neden olduğunu belirten yetkililer, “Yolcular da otobüslere binerken güçlük yaşıyor. Sürücülerden isteğimiz otobüs duraklarının ceplerine ve durak yeri olarak yol çizgileri ile belirlenen yerlere araç park etmemeleridir” dedi.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10