Çöpler dezenfekte ediliyor

Çorlu Belediyesi ekipleri, ilçe merkezi ve mahallelerde bulunan çöp konteynırlarını dezenfekte ediyor. Ekipler, sinek ve kene ilaçlamalarına da devam ediyor.

Çorlu 11.07.2012 19:38:00 0
Çöpler dezenfekte ediliyor

 Çerkezköy Haber – Çorlu Belediyesi ekipleri, yaz aylarının gelmesi ile birlikte kokma ve mikrop saçma riskine karşı çöp konteynırlarını ilaçlamaya başladı.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Şehir merkezi ve mahallelerdeki çöp toplama konteynırlarını ilaçlayan Çorlu Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri, dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Özel ilaçlama ve dezenfekte aracı ile konteynırları tek tek dolaşan ekipler, yine özel kıyafetleri ve maskelerini takarak dezenfekte işlemi gerçekleştiriyor. Halkın daha temiz ve kokusuz bir ortamda yaşayabilmesi açısından yaz sezonu boyunca dezenfekte çalışmalarının devam edeceği belirtildi.

ÇÖPLER, POŞETLE ATILMALI

Çorlu ilçe merkezinde sinek, sivrisinek ve benzeri haşerelerle mücadele etmek amacıyla düzenli olarak yapılan çalışmaların hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle birlikte daha sık yapılmaya başlandığını ifade eden yetkililer, çöplerin konteynırlara çöp poşeti kullanılarak atılması gerektiğini vurguladı.

Haber / Menşure KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10