Dubalar trafiği rahatlatacak

Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından şehrin çeşitli noktalarına yapılan dubalama çalışmaları devam ediyor. Omurtak Caddesi, Cumhuriyet Meydanı bölgesine yapılan dubalama Ã

Çorlu 12.07.2012 22:40:00 0
Dubalar trafiği rahatlatacak

 Çerkezköy Haber - Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tarafından trafik akışının daha rahat sağlanabilmesi ve hatalı parkların önüne geçebilmek için şehrin çeşitli noktalarına dubalama çalışmaları devam ediyor. İlk olarak Çorlu İlköğretim Okulu kavşağında şerit ayırmak amacıyla başlatılan dubalama çalışmaları şehrin çoğu noktasına yaygınlaştırıldı. Hatalı parkların önüne geçmek için yol kenarlarına da dubalama çalışması yapan Çorlu Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Cumhuriyet Meydanı’nda çalışma gerçekleştirdi.

“PARK EDECEK OTOPARK YOK”

Bazı vatandaşlar, dubalama çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bazı vatandaşlar da şikayet etti. Dubalama çalışmasının yapıldığını ancak park edecek otopark olmadığını savunan bazı sürücüler yetkililere tepkilerini dile getirdi. Araçlarını uzun süre yol kenarına bırakanlar için dubaların işe yarayacağını söyleyen vatandaşlar da “Omurtak Caddesi’nde esnaf, aracını sabah saatlerinde bir bırakıyor akşam eve gidene kadar orada kalıyor. Bu gibi örnekler için dubalar iyi ama eczaneden ilaç alması gerekenler için kötü. Kimi vatandaşa eziyet, kimine ise ceza niteliğinde. Bu gibi sebeplerden dolayı da dubalar hem iyi hem de kötü” dedi.

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10