Yıldırım ve Ersöz ailelerinin “düğün” mutluluğu

Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilcisi Cengiz Yıldırım’ın oğlu Cenk Yıldırım ile Sabriye-Süleyman Ersöz çiftinin kızı Seçil Ersöz hayatlarını birleştirdi.

Çerkezköy 12.07.2012 22:48:00 0
Yıldırım ve Ersöz ailelerinin “düğün” mutluluğu

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ İnşaat Mühendisleri Odası Çerkezköy Temsilcisi Cengiz Yıldırım’ın oğlu Cenk Yıldırım ile Sabriye-Süleyman Ersöz çiftinin kızı Seçil Ersöz hayatlarını birleştirdi.

 

DÜNYAEVİNE GİRDİLER

 

Genç çiftinin geçtiğimiz günlerde Silivri Garden Et Lokantası’nda düzenlenen düğün törenine genç çiftin yakınları ile Yıldırım ve Ersöz ailelerinin yanı sıra Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nın bazı yönetim kurulu üyeleri ile iş ve siyaset dünyasından da çok sayıda davetli katıldı. Damat Cenk Yıldırım’ın nikah şahitliğini Hasan Süder ve Süleyman Gençoğlu yaparken, gelin Seçil Ersöz’ün nikah şahitliğini de Abdullah Ersöz ve Abdurrahman Bozkurt yaptı. 

 

GENÇ ÇİFTİN MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR

 

Düğün boyunca Seçil Ersöz-Cenk Yıldırım çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, genç çiftin aileleri, yakınları ve davetliler de çiftin mutluluğuna ortak oldu. Damadın annesi emekli öğretmen İclal Yıldırım ve babası Cengiz Yıldırım ile gelinin annesi Sabriye Ersöz ve Süleyman Ersöz düğün boyunda tüm davetlilerle yakından ilgilendi. Garden Et Lokantası’nda düzenlenen yemekli düğün töreninin ardından genç çift balayı için Yunanistan’ın Santorini Adaları’na gitti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10