İmzalar atıldı

Yeri Karaağaç Belediyesi tarafından tahsis edilen Karaağaç Jandarma Karakolu’nun tapu devri işlemleri tamamlandı.

Çerkezköy 12.07.2012 22:59:00 0
İmzalar atıldı

 Çerkezköy Haber - Yeri Karaağaç Belediyesi tarafından tahsis edilen Karaağaç Jandarma Karakolu’nun tapu devri işlemleri tamamlandı.

DEVİR İŞLEMLERİ YAPILDI

Dün saat 17.00’da Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen programa Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu, Mal Müdürü Vekili Latif Öci, İl Jandarma Komutanlığı’ndan Kıdemli Üst Çavuş Ertan Karakurt katıldı. İmzaların atılması ile birlikte, 623 ada 1 parsel üzerinde 6 bin metrekarelik alana kurulan Karaağaç Jandarma Karakolu’nun tapusu hazineye devredildi.

“HAYIRLI OLSUN”

Karaağaç Belediyesi olarak Jandarma Karakolu’nun devir işlemlerini tamamlamaktan mutluluk duyduklarını belirten Başkan Özkan Yücel “Karaağaç Belediyesi olarak jandarma karakolunun doğalgaz, su ve elektriğini karşılıyoruz. Bugün atılan imzanın ardından artık hazineye geçti. En yakın zamanda İl Jandarma Komutanlığı yeni jandarma binasının açılışını yapacaktır” dedi. Mal Müdürü Vekili Latif Öci ise 15 güne kadar Jandarma Karakolu’nun hazine tarafından tahsis yapılmasının ardından devredileceğini söyledi.

Haber / Faik Onur KAYA 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10