TSO’dan indirimli alışveriş günleri

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İndirimli Alışveriş Günleri, Çorlu Belediyesi ‘Kültür ve Sanat Festivali’ ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.

Çorlu 13.07.2012 22:32:00 0
TSO’dan indirimli alışveriş günleri

 Çerkezköy Haber - Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası İndirimli Alışveriş Günleri, Çorlu Belediyesi ‘Kültür ve Sanat Festivali’ ile eş zamanlı olarak düzenlenecek.

İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ GÜNLERİ

Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Çorlu’da iş dünyasının ve tüketicinin kazanmasını sağlamak, ticareti canlandırmak, piyasaya hareketlilik kazandırmak, Çorlu’da yaşayanlara ve Çorlu’da kazananlara ortak faydalar sağlamak amacıyla “Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri” adı altında düzenleyeceği kampanyanın çalışmalarına başlandığını belirten TSO Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Güleroğlu “Kampanyamız ile; Çorlulu tüketiciyi alışverişe sevk etmenin yanı sıra bölge halkının da Çorlumuzdan alışveriş yapmasını hedefledik. Kampanyamız süresince tüketicilerimiz, daha uygun koşullarda alışveriş yaparak, dolayısıyla alacakları mal ve hizmetleri mevcut fiyatlardan daha ucuza alırken, esnaf ve ticaret erbabımız işlerinde hareketlilik yaşayacaklardır. Böylelikle, kentimiz ekonomisi canlanacak, Çorlu’muza ekonomik ve sosyal dinamizm gelecektir. Çorlu TSO olarak, Çorlu’da kazananların ve Çorlu’da yaşayanların kısaca bizlerin; toplum ve iş dünyası olarak hep birlikte kazanmasını amaçlıyoruz” dedi.

“ÇORLU”  İÇIN ELELE

 Çorlu TSO İndirimli Alışveriş Günleri kampanyasının, esnaf ve ticaret erbabımıza, oda personeli tarafından yapılacak anketler sonucunda; kampanyaya katılacak firmaların indirim oranlarının tespit edileceğini belirten Güleroğlu, kampanyaya katılmak isteyen firmaların, oda genel sekreterliği ile irtibata geçebileceğini söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10