Rozetini Başbakan Erdoğan taktı

Bir süre önce gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 1. Bölge toplantısında Belediye Meclis üyeleri ile birlikte CHP den istifa ederek Ak Parti'ye katılan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, AK Parti Tekirdağ

13.07.2012 22:33:00 0
Rozetini Başbakan Erdoğan taktı

 Çerkezköy Haber – Bir süre önce gerçekleştirilen Yerel Yönetimler 1. Bölge toplantısında Belediye Meclis üyeleri ile birlikte CHP den istifa ederek Ak Parti'ye katılan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur ile birlikte Ak Parti Genel Merkezinde yapılan genişletilmiş il başkanları toplantısında düzenlenen rozet takma törenine katıldı.

ROZETİ TÖRENLE TAKILDI

Tekirdağ'da yapılan 1. Bölge  Yerel Yönetimler Bölge toplantısında CHP den istifa ederek  AKPARTİ'ye katılma kararını açıklayan Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan ve 6 meclis üyesi rozet takma töreni için sahneye çıktıklarında Yerel Yönetimlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi berberindeki Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ile birlikte sadece Belediye Meclis Üyelerine Ak Parti rozetini takmış ve Belediye Başkanı Ersin Çolpan'a önümüzdeki günlerde düzenlenecek Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından rozetinin takılacağını ifade etmişti. AK Parti, Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan'ı rozet takma töreni için davet etti. Çolpan’ın rozetini başbakan Recep Tayyip Erdoğan taktı. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısındaki rozet takma törenine Tekirdağ’dan İl Başkanı Ahmet Kambur, İl Başkan Yardımcıları Ahmet Aygün, Şener Çelikayar, İl Kadın Kolu Başkanı Çiğdem Koncagül, İl Gençlik Kolu Başkanı Atamer Örü, Marmara Ereğlisi İlçe Başkanı Muhittin Toruk ve Sultanköy Belediye Başkanı Ersin Çolpan katıldı.

Haber / Gökhan TEKER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10