Atatürk Mahallesi betonlanıyor

Kapaklı’da yol çalışmaları devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmaları Atatürk Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarda sürdürülüyor.

Çerkezköy 13.07.2012 22:47:00 0
Atatürk Mahallesi betonlanıyor

 Çerkezköy Haber - Kapaklı’da yol çalışmaları devam ediyor. Alt yapısı tamamlanan cadde ve sokaklarda beton yol çalışmaları Atatürk Mahallesi'ne bağlı cadde ve sokaklarda sürdürülüyor.

DİĞER SOKAK VE CADDELERDE DE DEVAM EDECEK

Çalışmaları değerlendiren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak,’Beton yol yapım çalışması Atatürk Mahallesi Plevne Caddesi'nde Durusu ve Şükran Sokak'ta tamamlanmak üzere. Kılavuz, Melek, Melodi, Mazi, İlkyaz, İlim, İnci, Huzur, İlkyaz, Müjde, Kahraman, Kartal, Kamelya, Kısmet, Mert, Selvi, Şükran,  Hicran, Kayak, Güler  Sokak'ta, İstiklal Caddesi'nde, Plevne Caddesi'nde Akyel, Aksu, Cevher Kıbrıs Caddesi'nde  Şair ve Kılınç Sokak'ta beton yol yapımı tamamlandı. Turgut Özal ve Vatan Caddeleri'ne bağlı sokaklarda ise beton yol hazırlık çalışmaları yapılıyor’  dedi.  Abdullah Çakmak, Atatürk ve Cumhuriyet Mahallesinde diğer sokak ve caddelerde beton yol yapım çalışmalarının devam edeceğini söyledi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10