“Değişiyor ve gelişiyoruz”

Çerkezköy PTT Şube Müdürü Ali Arslan, yeni uygulamaya konulan ve uygulanmaya devam eden işlemler hakkında bilgi verdi.

Çerkezköy 15.07.2012 15:23:00 0
“Değişiyor ve gelişiyoruz”

Çerkezköy Haber - Çerkezköy PTT Şube Müdürü Ali Arslan, yeni uygulamaya konulan ve uygulanmaya devam eden işlemler hakkında bilgi verdi. PTT Kart ve ePttAVM uygulamaları hakkında bilgi veren Ali Arslan, doğalgaz faturalarının da PTT şubelerinde ödenebildiğini ifade etti.

DOĞALGAZ PTT’DEN DE YATIRILABİLECEK
Doğalgaz faturası yatırma işlemlerinin PTT şubelerinde de başladığını belirten Ali Arslan, “Şubemizde doğalgaz faturalarının tahsilatları başladı. PTT olarak cumartesi günleri de 10.00-16.00 saatleri arasında hizmet veriyoruz. 9 Temmuz’da başlayan bu uygulama, vatandaşımıza büyük kolaylık sağlıyor” dedi.
PTT KART İLE İŞLEMLER DAHA HIZLI
PTT Kart uygulaması ile ilgili de bilgiler veren Ali Arslan, “PTT kart uygulaması, banka kartı uygulaması gibidir. Bankalarda yapılan mevduat hesabı açma işleri PTT’de de yapılabiliyor. Açılan hesaplara para yatırılabiliyor, ancak yatırılan paraya PTT tarafından faiz uygulanmıyor. Bu kartlar ATM ve gişelerde kullanılabiliyor. PTT kart sayesinde fatura yatırma işlemleri daha kolay bir şekilde gerçekleştiriliyor. Ayrıca bu kart ile kendi hesabınızdan başka bir PTT kart kullanıcısı hesabına para aktarımı yapabiliyorsunuz” dedi.
8 PTT ŞUBE VE 97 ÇALIŞAN
Çerkezköy ve beldelerinde toplamda 8 PTT şubesinin hizmet verdiğini belirten Arslan “Çerkezköy Merkez Şubemizde toplam 56 çalışanımız bulunuyor. Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Şubesi’nde 1 çalışanımız, İstasyon Mahallesinde bulunan şubemizde 1 ve hem dağıtım hem de gişe işlemleri veren Fatih Mahallesindeki şubemizde 1 gişe memuru ve 32 dağıtıcı çalışanımız mevcut. Beldelerimizde ise Kapaklı şubesinde 1, Kızılpınar şubesinde 1 ve acente olarak açılan Veliköy, Karaağaç şubelerinde ise toplam 2 personel çalışıyor” dedi.
ARSLAN ‘ePttAVM’ UYGULAMASINI ANLATTI
PTT Genel Müdürlüğü’nün Posta, Banka ve Lojistik alanlarında hizmet verdiğini ve sürekli bir değişim içerisinde olduğunu ifade eden Arslan, Genel Müdürlüğün yeni çıkardığı ePttAVM uygulamasına da değinerek “Halkımız, PTT’nin internet sitesinden alışveriş yapma imkanına sahip. Giyim, elektronik, kültür, sanat, eğlence, sosyal yaşam gibi birçok kategoriyi bünyesinde barındıran ePttAVM, dünyaca ünlü markaları internet kullanıcıları ile buluşturmaktadır. Türkiye’nin ilk 3 boyutlu alışveriş sitesi olma özelliği de ePttAVM’yi farklı kılan özelliklerden biridir” dedi.
 

Haber / Ali Cem ZEYTÜN


0282 726 91 91
0282 747 65 10