Tekirdağspor’da transfer bombaları devam ediyor

Geçtiğimiz sezon Süper Amatör Lig’de büyük bir başarı yakalayarak şampiyon olan ve bu yıl Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek olan Tekirdağspor’da transfer harekatı devam ediyor. GeçtiÄ

Tekirdağ 16.07.2012 17:15:00 0
Tekirdağspor’da transfer bombaları devam ediyor

Çerkezköy Haber-Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Bölgesel Amatör Lig takımlarından Tekirdağspor tecrübeli bir isimle anlaştı.

1.LİG TECRÜBESİ BULUNUYOR
Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl şampiyonluk hedefleyen Tekirdağspor transfer sezonun başlamasının ardından birinci lig tecrübesi olan ve iki sezon boyunca Çerkezköyspor’da top koşturan 37 yaşındaki Hüseyin Sunar Karakayış’ı transfer etti. Yozgatspor, Kocaelispor, Gaziantepspor ve Elazığspor ile Süper Lig deneyimi yaşayan Hüseyin Sunar Karakayış 2010 yılında transfer olduğu Çerkezköyspor’da iki sezon futbol oynamış, çıktığı 38 karşılaşmada 10 gol atma başarısı göstermişti.
HÜSEYİN SUNAR KARAKAYIŞ KİMDİR ?
1996 yılında ilk profesyonel tecrübesini Tekirdağspor’da başlayan Hüseyin Sunar Karakayış 4 yıl formasını giydiği Tekirdağspor’dan 1.Lig ekiplerinden Yimpaş Yozgatspor’a transfer olmuştu. Yimpaş Yozgatspor’da iki sezon oynayan Karakayış ardından 1.Ligde mücadele eden Kocaelispor’a transfer oldu. Bir yıllık Gaziantespor macerasının ardından tekrar eski takımı Elazığspor’a dönen Hüseyin Sunar Karakayış daha sonra sırasıyla Manisaspor, Beypazarı Şekerspor, Pendikspor ve Beykoz 1908’de mücadele etti. 2010 yılında Bölgesel Amatör Lig takımlarından Çerkezköyspor’da başarılı futbol hayatını sürdüren Karakayış, ilk profesyonele atıldığı Tekirdağspor için mücadele edecek.
ÇERKEZKÖYSPOR’DA 10 GOL ATTI
1.Lig’de on sezonda 100 karşılaşmaya çıkan ve toplam 9 gol atma beceresi gösteren Hüseyin Sunar Karakayış, Bank Asya 1.Lig’de sekiz maçta bir gol, İkinci Lig’de ise 113 karşılaşmada 18 gol kaydetti. Türkiye Kupasında dokuz karşılaşmaya çıkan Karakayış takımı adına beş gol kaydetti. Üçüncü ligde de mücadele eden Karakayış 103 karşılaşmda 20 gol kaydetti. Bölgesel Amatör Ligde Çerkezköyspor forması ile 38 karşılaşmaya çıkan tecrübeli oyuncu kaydettiği 10 golle taraftarın saygı duyduğu bir futbolcuydu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10