Vatandaşlara tabelalı uyarı

Kumbağ’da belediye tarafından vatandaşların yoğun olarak denize girdiği kumsallara “Beldemiz sahilinde denizin dalgalı olduğu günlerde denize girilmemesi rica olunur” yazılı uyarı tabelaları konuldu

Bölgede Gündem 16.07.2012 17:41:00 0
Vatandaşlara tabelalı uyarı
Çerkezköy Haber - Kumbağ’da belediye tarafından vatandaşların yoğun olarak denize girdiği kumsallara “Beldemiz sahilinde denizin dalgalı olduğu günlerde denize girilmemesi rica olunur” yazılı uyarı tabelaları konuldu.
UYARI TABELALARI KONULDU
Son günlerde çok sayıda boğulma vakasıyla gündeme gelen Tekirdağ’ın turistik beldelerinden Kumbağ yaz sezonu başlamasıyla birlikte çok sayıda boğulma olayının da yaşanmasıyla defalarca yerel ve ulusal basında yer aldı. Tatil için Kumbağ’a gelen vatandaşlardan bazıları burada boğularak yaşamını kaybedince Kumbağ Belediyesi plajlara uyarı tabelaları yerleştirdi.
CANKURTARAN DAHA FAYDALI OLABİLİR
Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, Kumbağ’ın yaz dönemlerinde en azından halka açık kumsalların da belediye tarafından cankurtaran görevlendirmesinin, kumsala uyarı tabelası konulmasından daha faydalı olabileceğini dile getirdi.
Haber / Cihangir ARIK


0282 726 91 91
0282 747 65 10