Sitespor Teknik Direktör Zekeriya Kuyumcu ile anlaştı.

Süper Amatör Lig’de mücadele edecek Sitespor tecrübeli teknik direktör Zekeriya Kuyumcu ile anlaştı. Sitespor Başkanı Ersan Karamehmetoğlu yaptığı açıklamada Kuyumcu ile bir yıllık anlaşma yaptÄ

17.07.2012 19:49:00 0
Sitespor Teknik Direktör  Zekeriya Kuyumcu ile anlaştı.
Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Süper Amatör Lig temsilcilerimizden Sitespor yeni sezon öncesi tecrübeli bir isimle anlaştı.
ZEKERİYA KUYUMCU SİTESPOR’DA
Geçtiğimiz sezon ilk kez mücadele ettiği Süper Amatör Lig’de istediği başarıyı yakalamayan Sitespor yeni sezon öncesi Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sitespor yönetimi tarafından futbolcu transferinden önce tecrübeli Teknik Direktör Zekeriya Kuyumcu ile anlaşarak ilk adımı atarken, yapacağı futbolcu transferlerini de yeni hocasının raporu doğrultusunda yapacak.
1 YILLIK ANLAŞMA YAPILDI
Kırmızı Beyazlı ekibin Başkanı Ersan Karamehmetoğlu, bir çok isimle görüştüklerini belirterek” Kulübümüzün yapısına uygun, beklentilerimize cevap vereceğine inandığımız Zekeriya Kuyumcu ile yaptığımız görüşmeler sonrasında kendisi ile bir yıllık anlaşma sağlayarak resmi sözleşmeyi imzaladık. Transfer çalışmalarındaki gecikmelerinde teknik direktör arayışlarının etkili olduğunu ifade eden Karamehmetoğlu “Hocamızın göreve başlamasıyla geçen yıl yaptığımız performans değerlendirmesi ve hocamızın isteklerini karşılaştıracağız. İç ve dış transfere en kısa sürede başlayacağız. Transferi kısa sürede tamamlayarak sezona tam kadro hazırlanmak istiyoruz'' diye konuştu.
“HOCAMIZ ÇOK TECRÜBELİ “
Sitespor’un hedeflerini yakalamak için Kuyumcu’ya güvendiklerini anlatan Karamehmetoğlu” Başarıya odaklı bir takımız. Yeni sezon için bunun hazırlıklarını yapıyoruz. Hocamız gerek beyefendi kişiliği gerekse tecrübesi ile tanıdığımız önemli bir teknik direktördür. Umarım Sitespor bu yıl hak ettiği başarıyı yakalar. Taraftarımız hiçbir zaman endişelenmesin ben dahil yöneticilerimiz kulübümüze yakışır özverili transferleri gerçekleştirip en iyisini yapmaya çalışacağız” dedi.
ZEKERİYA KUYUMCU KİMDİR ?
8.8.1962 Bafra-Samsun doğumlu Zekeriya Kuyumcu aynı zamanda eski bir profesyonel futbolcu olup sırasıyla Bafraspor, Samsun Genç Takımı, Vefa Simtel, Uzunköprüspor, Profilo Pemko ve Kapaklıspor’da futbol oynarken; futbolu bıraktıktan sonrada antrenör olarak Kızılpınarspor, Velimeşespor, Profilospor, Çorluspor ve Çorlu Yıldızspor Futbol Okulu'nda çalıştı. Zekeriya Kuyumcu antrenörlük kurslarını da; 1995’te C lisansını Tekirdağ’da, 1997 'de B lisansını Beylerbeyi’nde, 2002’de A lisansını Zonguldak’ta alarak tamamladı.

0282 726 91 91
0282 747 65 10