Sokaklar asfaltlanıyor

Kapaklı Belediyesi alt yapı çalışmaları tamamlanan sokak ve caddeler de beton ve asfalt yol yapım çalışmalarına hızlandırdı.

Çerkezköy 17.07.2012 20:06:00 0
Sokaklar asfaltlanıyor
DAHA MODERN BİR KAPAKLI İÇİN
Çerkezköy Haber -Kapaklı Belediyesi tarafından yapılan ihaleyi kazanan Yol Fen İnşaat Asfalt firması, tarafından asfalt çalışmalarına başlandı. Yıldız Caddesi'nde başlayan asfalt yapım ve onarım çalışmalarının daha sonra Mithatpaşa ve Erbay Caddelerinde devam edeceği belirtildi. Çalışmaları değerlendiren Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürü Abdullah Çakmak, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Kapaklı için. Geçtiğimiz yıllarda Kapaklı’da gerçekleştirdiğimiz yol yapım çalışmaları beldemiz için bir övünç kaynağıdır. Serilen tonlarca asfalt ve beton yol, yeni yapılan kilometrelerce yol Kapaklı’nın hem bu günü için önemli hem de yarını için önemli bir yatırım. Bölgemiz Trakyamızın hızla gelişen yerleşim yerlerinden birisi. Belediye olarak biz bu hızlı gelişimi en doğru şekilde ve sürdürülebilir olması için üzerimize düşen çalışmaları bir bir gerçekleştiriyoruz” dedi. 
DEVAM EDECEK
Çakmak, “Çatlak ve bozuk olan yerleri öncelikle kesiliyor, daha sonra kepçe ile kesilen asfalt parçalarını kamyona yüklenerek kaldırılıyor. Ardından alt dolgu malzemesi serilerek zemin silindirle sıkıştırılıyor. Daha sonra ise sıcak asfalt zemine serildikten sonra tekrar silindirle sıkılaştırma ve düzleme işlemleri yapılıyor. Asfalt yapım ve onarım çalışmalarımız olağanca hızıyla devam edecek.” Değerlendirmesini yaptı.
Haber / Türker ÖZKAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10