Halk toplantıları başladı

Kapaklı Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen halk gününde vatandaşların sorun ve istekleri görüşüldü.

Çerkezköy 19.07.2012 01:06:00 0
Halk toplantıları başladı
Çerkezköy Haber - Belediye Meclis Salonu’nda önceki gün düzenlenen toplantıda, belediye birim amirleri vatandaşların taleplerini dinleyip sorularına cevap verdi.
İLKİ DÜZENLENDİ
Önceki gün ilki yapılan toplantıya Kapaklı Belediye Başkan Vekili Ali Bayhan, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Serat ve Serpil Sevgi, Zabıta Amir Vekili Seyit Ahmet Akkuş, Fen İşleri Mühendisi Necmi Ölke, Çevre Mühendisi Hüseyin Özel, İtfaiye Amiri Soydan Bakaç, Proje ve Etüt Müdürü Özgür Çağlayan Çakmak, İmar ve Şehircilik Müdür Vekili Sedat Yaldız, belediye meclis üyesi Ayhan Arslan ve çok sayıda vatandaşlar ile muhtarlar katıldı.
VATANDAŞ TOZDAN ŞİKAYETÇİ
Bazı vatandaşların Vatan Caddesi’nde çok fazla toz oluştuğunu dile getirmesi üzerine konuşan Fen İşleri Mühendisi Necmi Ölke, bayramdan sonra bu sorunun giderileceğini “Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının hemen ardından, Vatan ve Turgut Özal Caddeleri asfaltlanacak. Hatta, bu konudaki ihale de yapıldı” bilgisini verdi.
“SAĞLIK, YOLDAN DAHA ÖNEMLİ”
Eşinin kanser hastası olduğunu ve günde 3 iğne yaptırdığını belirterek, sağlık sorununun yol gibi somut sorunlardan daha büyük bir önceliğe sahip olması gerektiğini ifade eden bir vatandaş da “Aile Sağlık Hekimliği kapanana kadar gündüz yapılması gereken iğneleri orada yapıyoruz. Ancak, burası kapandıktan sonra her akşam Çerkezköy’e gidiyoruz. Hele ki acil durumlarda ne yapacağımızı şaşırıyoruz. Her zaman insanın parası bulunmuyor, minibüslere her gün en az 8 TL veriyoruz. Geceleri de 24.00’da minübüs yok, her zaman ticari taksi tutma şansımız da yok. Bu soruna bir çözüm bulunmalı” dedi. Toplantıda, birim amirleri belediyenin çalışmaları ile ilgili de vatandaşları bilgilendirdi.
Haber / Gülay YİĞİT SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10