Tutuklu Başkan babasını son yolculuğuna uğurladı

Saray’da yürütülen bir soruşturma kapsamında tutuklanıp geçtiğimiz yıl Haziran ayında cezaevine konulan Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati sezer, özel izinle cezaevinden çıkıp, Büyükyo

Saray 19.07.2012 01:57:00 0
Tutuklu Başkan babasını son yolculuğuna uğurladı
Çerkezköy Haber – Saray’da jandarma ekipleri tarafından yürütülen bir operasyon kapsamında yaklaşık 13 aydır cezaevinde tutuklu bulunan Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer kamuoyunda Haberal Yasası olarak bilinen yasa kapsamında bir gün cezaevinden izin alarak vefat eden babasının cenazesine katıldı.
BÜYÜK ÜZÜNTÜ YAŞADI
Geçen yıl Haziran ayında tutuklanarak cezaevine giren Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer babası Zekai Sezer’in ölümüyle sarsıldı. Uzun süredir tedavi gören Zekai Sezer 80 yaşında hayatını kaybetti. Cenazenin eve getirilmesi ile birlikte 13 ay sonra babasını son kez gören Necati Sezer göz yaşlarına hakim olamazken, acısını ise kardeşi Burçin Sezer ve ailesi ile paylaştı. Evinin önünde helallik alınmasının ardından Büyükyoncalı
Camii’nde cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namazının ardından Necati Sezer, babasının tabutunu en ön safta taşıyarak son görevini yerine getirdi. Babasının mezarı başından ayrılmayan ve büyük üzüntü yaşayan Necati Sezer’i aile fertleri ve yakın arkadaşları bir an olsun yalnız bırakmadı.
CENAZE NAMAZI DÜZENLENDİ
Zekai Sezer için dün Büyükyoncalı Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına Büyükyoncalı Belediye Başkanı Necati Sezer ve Sezer ailesinin yanı sıra Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz, Kıyıköy Belediye Başkanı İsmail Gök, Beyazköy Belediye Başkanı İbrahim Malkoç, Saray Belediye Başkan Vekili Kerim Bayraktar, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Eski Başkanı Kadir Albayrak, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu, CHP Saray İlçe Başkanı Ali Osman Yaşar, Çakıllı Belediye Eski Başkanı Halil Soyaslan, Kapaklı Belediye Eski Başkanlarından Şemsettin Dubaz, CHP İlçe Eski Başkanı Vahap Akay, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Cumhuriyet Halk Partili Kumbağ Belediye Eski Başkanı Sami Eren, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Arslan, Saray ve Büyükyoncalı Belediye Meclis üyeleri, AK Parti Kapaklı Belde Teşkilatı üyeleri, partililer, çok sayıda muhtar, esnaf, Büyükyoncalı Belediyesi çalışanları ile Sezer ailesinin eş, dost ve akrabaları ile Büyükyoncalı halkı katıldı.
BAZI PARTİLİLER CENAZEYE KATILAMADI
CHP kurmaylarının birçoğu Ankara’daki kurultay nedeniyle cenaze törenine katılamazken, Necati Sezer’in cezaevine girmesinin ardından uzun süredir Büyükyoncalı Belediye Başkanlığı’na vekalet eden ve kurultay için dün Ankara’da bulunan Şükriye Can da cenaze törenine katılamadı.  
YONCALI MERKEZ MEZARLIĞI’NDA TOPRAĞA VERİLDİ
Uzun süredir İstanbul’da tedavi gören Zekai Sezer Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Merkez Mezarlığında sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. Defnin ardından Necati Sezer ve ailesi taziyeleri kabul etti.
Haber / Faik Onur KAYA – Bahtiyar ŞENLİK


0282 726 91 91
0282 747 65 10