“2 okulun geçici kabulü yapılacak”

Çerkezköy Tepe Emlak Konutları’nda yapılan ve aynı binada faaliyet gösterecek olan Tepe İlkokulu ve Tepe Ortaokulu 2012-2013 eğitim-öğretim yılına hazır. Serkan-Müjgan Karagöz İş Oklu ve İlkö

Çerkezköy 19.07.2012 23:16:00 0
“2 okulun geçici kabulü yapılacak”

Çerkezköy Haber- 17 Temmuz itibari ile Tepe İlkokulu ve Tepe Ortaokulu Kurucu Müdürlüğü’ne atanan 75. Yıl İlköğretim Okulu Eski Müdür Yardımcısı Fahrettin Karaman, 23 Temmuz’dan itibaren kayıtların başlayacağını ifade etti.

2012-2013’DE FAALİYETE GEÇECEKLER
2012-2013 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecek olan Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nun Kurucu Müdürü atanırken, yapımı tamamlanan Serkan-Müjgan Karagöz İş Okulu ve İlkokulu’nun da geçici kabulü yapıldı. Veliköy İlkokulu’nun geçici kabulü için Özel İdare tarafından görevlendirilen Komisyon bugün incelemelerde bulunacak. Kızılpınar Endüstri Meslek Lisesi’nin ise tüm eksikliklerinin giderildiği belirtilirken, Temmuz sonu itibari ile tüm okulların geçici kabullerinin yapılacağı ve Kurucu Müdürlerinin atanacağı ifade edildi.

BİN 200 ÖĞRENCİ KAPASİTELİ

32 derslikli Tepe İlkokulu ve Ortaokulu’nun bin 200 öğrenci kapasiteli olduğunu söyleyen Fahrettin Karaman, il içi öğretmen atamalarının başlaması ile birlikte okulun öğretmen atamalarının da gerçekleşeceğini belirterek “İlkokul bölümüne 16, ortaokula yaklaşık 20 ve Anaokulu bölümüne de 4 öğretmenin atanmasını bekliyoruz” dedi.
YOĞUN TALEP VAR
Öğretmenlerin Tepe İlkokulu’na ya da Tepe Ortaokulu’na atanmak için yoğun talep gösterdiğini söyleyen Karaman, okulun ikili eğitim sistemine göre değil, normal eğitim sistemine göre eğitim vereceğini belirtti. 
SIRALAR GELDİ
Okulun ısınma ihtiyacı için doğalgaz sisteminin kullanılacağını söyleyen Karaman, “Sıralarımız ve ders tahtalarımız devlet tarafından gönderildi. Fatih Projesi ile birlikte en kısa zamanda Akıllı tahta ihtiyacımız da giderilecektir” dedi.  
EKSİKLİKLER GİDERİLDİ
Okulun tüm ihtiyaçlarının tamamlandığını ve temizliğinin de yapıldığını ifade eden yeni müdür Fahrettin Karaman, “Okulumuzda bir kadrolu hizmetli görev alacak. Bütün eksiklikler giderildi. 2012-2013 eğitim öğretim yılı için okulumuzun tek eksiği kaldı. O da öğretmen ve öğrencilerdir” diye konuştu.
 

Haber / Ahmet KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10