AK Parti, nezaket ziyaretlerinde bulundu

AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi kısa bir süre önce Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Ali Ulvi Yılmaz, Cumhuriyet Savcısı Mikail Demirci ve Çerkezköy İlçe Emniyet MÃ?

Çerkezköy 19.07.2012 23:22:00 0
AK Parti, nezaket ziyaretlerinde bulundu
Çerkezköy Haber- AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi dün, Çerkezköy’de kısa bir süre önce göreve başlayan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz, Mikail Demirci ve Murat Kocabıçak’ı ziyaret etti.
HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİLER
Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaeddin Demirbağ, İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Süleyman Bahçekapılı, Ayşen Yürürdurmaz ve Selda Yeşil ilk olarak Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Ali Ulvi Yılmaz’ı ziyaret etti.
ADLİYE SARAYI GÖRÜŞÜLDÜ
AK Partili heyet, Yılmaz’a yeni görevinde başarılar dilerken, Ali Ulvi Yılmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çerkezköy’e yapılması planlanan Adliye Sarayı’nın konuşulduğu ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Başsavcı Yılmaz’ın ardından heyet, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı görevine başlayan Mikail Demirci’yi de ziyaret ederek, Çerkezköy’deki görevlerinde başarılar diledi.
POLİS VATANDAŞ EL ELE
Çerkezköy Hükümet Konağı’ndan ayrılan AK Parti heyeti, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne geçerek, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak’ı ziyaret etti. Alaettin Demirbağ Kocabıçak’a hayırlı olsun dileklerini ileterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak ise suçların önlenmesi ve suçluların yakalanması için polis vatandaş dayanışmasının önemine dikkat çekti. Murat Kocabıçak, tüm vatandaşların polis teşkilatına yardımcı olmasını beklediklerini ifade etti.
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10