Karaağaç Belediyesi 120 çocuğu sünnet ettirecek

Karaağaç Belediyesi tarafından düzenlenecek Sünnet Şöleni kapsamında kayıt yaptıran 120 çocuk, ücretsiz olarak sünnet ettirilecek. Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel, kayıt yaptıran Ã?

Çerkezköy 20.07.2012 21:08:00 0
Karaağaç Belediyesi 120 çocuğu sünnet ettirecek
Çerkezköy Haber – Karaağaç Belediye Eski Başkanı İsmet Şimşek Döneminde yapılan, fakat mevcut başkan Dr. Özkan Yücel döneminde 3 yıl ara verilen sünnet şöleni bu yıl yeniden yapılacak. Karaağaç Belediyesi tarafından belde sınırları içinde ikamet eden ve hiçbir sosyal güvencesi olmayan ailelerin çocukları ücretsiz sünnet ettirilecek.
120 SÜNNET BAŞVURUSU YAPILDI
Sünnet kayıtlarının bittiğini belirten Karaağaç Belediye Başkanı Dr.Özkan Yücel “Yaklaşık olarak 20 gündür devam eden kayıtlarımız sona erdi. Şuana kadar 120 aile sünnet için başvuru yaptı. Ağustos ayının sonuna doğru sünnet şölenimizi gerçekleştireceğiz. 120 çocuğumuzu sünnet ettirmek için Çerkezköy’de bulunan çeşitli hastanelerden teklif aldık ve işlemlerimiz devam ediyor. Bu yıl sünnet ettirilecek çocuklarımızın sünnet kıyafetlerini Belediye olarak temin edip ailelere teslim etmeyi düşünüyoruz” dedi.
“İLK KEZ DÜZENLİYORUZ”
Belediye Başkanı olduğu dönemde ilk kez böyle bir aktivite düzenleyeceklerini ifade eden Başkan Dr. Özkan Yücel “3.5 yıldır Karaağaç Belediye Başkanlığı yaptığım süreçte ilk kez sünnet şöleni gerçekleştireceğiz. Katılımın fazla olması sünnet şölenine ihtiyaç ve gereksinimi göstermektedir. Meclis olarak kararı Temmuz ayında almıştık. Gerçekleştireceğimiz sünnet şölenine herkesin destek vermesini istiyoruz” diye konuştu. Yücel, sünnet şöleni kapsamında yöresel sanatçıların da yer alacağı konserler ve çeşitli aktiviteler düzenleneceğini belirtti.
Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10