AK Parti, Ramazan’da sofralara konuk olacak

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ramazan Ayı içerisinde oluşturacakları 20 grup ile Çerkezköy ve beldelerinde yaşayan ve maddi durumu iyi olmayan 100 ailenin sofrasına misafir olacakların

Çerkezköy 23.07.2012 21:10:00 0
AK Parti, Ramazan’da sofralara konuk olacak
Çerkezköy Haber- AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Ramazan Ayı içerisinde yapacakları faaliyetler hakkında açıklamalarda bulundu.
ÜYE SAYIMIZ 12 BİNİ AŞTI
İlk göreve geldikleri 2004 yılında üye sayılarının yaklaşık bin 700 olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, “Üye sayımız şuan itibari ile 12 bini geçmiş durumdadır. İlk günkü hizmet aşkı ile çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
ZİYARETLER İÇİN 20 GRUP OLUŞTURDUK
Ramazan Ayı içerisinde, Çerkezköy Merkez’de 50 olmak üzere, beldelerle birlikte maddi durumu iyi olmayan toplam 100 ailenin sofrasına misafir olacaklarını ifade eden Alaettin Demirbağ, “Ziyaretler için yaklaşık 20 grup oluşturduk. Bu gruplarda Yönetim Kurulu’ndan 1 kişi, Kadın Kolları’ndan 1 kişi, Meclis üyelerinden 1 kişi ve gençlik kollarından 1 kişi olmak üzere toplam 4 kişi yer alacak ve gariban sofralarına misafir olacağız” dedi.
DERTLERİNE ORTAK OLACAĞIZ
Maddi durumu iyi olmayan aileleri ziyaret ederek hem onların dertlerini dinleyeceklerini hem de bu dertlere çözüm üretmeye çalışacaklarını söyleyen Alaettin Demirbağ, “Ziyaretlerimizle gariban ailelerin durumlarını görüp, o anı onlarla birlikte yaşamayı ve dertlerine ortak olmayı amaçlıyoruz. Böylece insanların sıkıntılarını daha yakından takip etmiş olacağız” diye konuştu.
GEREKLİ ATAMA YAPILACAKTIR
AK Parti Çerkezköy Gençlik Kolları’nda yeni bir oluşuma gidildiğini de söyleyen İlçe Başkanı Demirbağ, “İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Murat Yaraşır, işlerinin yoğunluğu dolayısıyla görevinden istifa etti. Şuanda Gençlik Kolları Başkanlığı’na, Siyasi Hukuk İşleri Başkanı Zait Turhal vekalet ediyor. Önümüzdeki günlerde Gençlik Kolları Başkanlığı’na gerekli atama yapılacaktır” dedi.
GAZETECİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Gazeteciler Günü’nü de kutlayan Demirbağ “Halkın haber alma özgürlüğü yolunda hizmet ederken, olumsuzlukları sorgulayan, kamu yararını ilgilendiren konu ve olaylarda, ciddi bir görev üstlenen gazetecilerin 24 Temmuz Dünya Gazeteciler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.
HABER / Ahmet KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10